Szacuny
15
Napisanych postów
178
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1345
Witam , mam szybie i proste pytanie ,szczególnie do osób ,które posiadają bitumiczne obciążenie.
Ile obciążenia wchodzi na wasze sztangi? Byłbym wdzięczny za info. o długości gryfu ile się zmieściło i w jakich odważnikach.
Np.: Gryf 220 CM - 100 KG - 4x20 KG + 2x 10KG
Jest to ważna naukowa kwestia hehe ,a poważnie po prostu potrzebuję takich informacji. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdro :).
"Bądź jak ptak, który spocząwszy w locie swym na gałązce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje śpiewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzegą od zagłady."
Szacuny
15
Napisanych postów
178
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1345
Dziękuję serdecznie ,takiej odpowiedzi potrzebowałem :).
"Bądź jak ptak, który spocząwszy w locie swym na gałązce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje śpiewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzegą od zagłady."
Szacuny
15
Napisanych postów
178
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1345
Dzięki wielkie ,przydadzą się te informacje
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34741
Napisanych postów
25134
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282562
Bitumicznymi sobie nie zawracaj głowy bo ich grubość to największy minus ( mało ich wchodzi ) ja mam sztange 160 cm ( bo jestem niski :P ) i bitumicznego na stronę mogłem dac max 40kg a żeliwa dam 100 jak liczac same 20 kg talerze )
Szacuny
15
Napisanych postów
178
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1345
Wiem ,że nie są one warte uwagi ,ale niektórzy niestety swoją niecierpliwość okupują bitumiką . . zamiast uskładać trochę kasy na żeliwo. Tu nie chodzi o mnie ,bo osobiście nigdy bym się nie zdecydował na zakup bitumicznych obciążeń ,bo są "nieprzyszłościowe" moim zdaniem :P.