Szacuny
8
Napisanych postów
698
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6250
Czy wie ktoś gdzie można za rozsądne pieniądze nabyć obciążenie olimpijskie, gumowane z rozsądnym odbiciem. Ceny talerzy w sklepie Rogue Europe to jakiś żart nie dość że w Euro to jeszcze cyferka 30% większa niż USD plus podatek vat... Poszukiwania w rodzimych sklepach w internecie przyniosły tylko rozczarowanie - albo jakieś totalne badziewie albo talerze zawodnicze ELEIKO za 10.000zł. Macie jakieś pomysły gdzie nabyć?
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
6
Najtaniej z Chin bezpośrednio, ale nie kupisz nic w "detalu". Ostatnio sprawdzałem to min. 1,5 t za 1,6 USD/kg. Z tym, że nie wiem czy wliczają w to: transport/magazynowanie chyba we własnym zakresie/
Szacuny
6781
Napisanych postów
36331
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
682100
Moje głównie leży i się kurzy lub czasem młodszy brat coś nim tam pomacha, ale jest pełne i guma dość solidna. Więc jak ktoś szuka taniej alternatywy dla Eleiko - to chyba w tym kierunku powinien iść. Albo szukać starych CYKLOPÓW z polsportu w hurtowniach skupujących sprzęt z likwidujących się siłowni. Czasem można coś tam znaleźć w dobrej cenie.
Fakt - chudsze od olimpijek są, ale zawsze można rwanie czy podrzut jak komuś potrzeba zrobić z "podstawki" i się zapomina o większym talerzu.
Zmieniony przez - nightingal w dniu 2013-03-28 13:47:34