Jest liderem w tym dzialeSzacuny
1
Napisanych postów
61
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5127
mam ich gryf 180 i jest ok, 150 w przysiadzie było i się nie skrzywił. chociaż nie wiem czy to ten sam, wydawało mi się że jak kupowałem swój to miał ważyć pełne 10kg, a nie 8,7 jak ten. jakbyś miał kupować coś z marbo to pamiętaj że mają zniżki dla forumowiczów, zajrzyj do ich działu. z plusów to to że ma gładką część na obciążenie i głębokie radełkowanie, minusem może być to że jest ocynkowany a nie chromowany i ta warstwa lekko ciemnieje, zwłaszcza na części na ciężary/chwytnej. ale to już kwestia estetyki. obciążniki mam stalowe ale inne, od gościa z działu targowisko który sam je robił na zamówienie. Wymiary mają prawie takie same jak żeliwne np marbo. w tych co podałeś dziwi mnie trochę ich waga, dziwnie będzie się liczyło ile jest na sztandze, ale to też pewnie kwestia przyzwyczajenia.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
1
Napisanych postów
61
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5127
nick z allegeo kris_ss3, placilem podobna cene ale ile dokładnie to nie pamiętam 3-3,5zl. tylko to bylo z 2-3 lata temu, nie wiem czy sie jeszcze tym zajmuje i czy wgle działa jeszcze na tym koncie.
widzę ze jest jeszcze ktoś kto sprzedaje obciążenie na allegro po 3,2zl, takie czarne stalowe obciążenie we wszystkich nominałach.
co do gryfu, zwracam honor, faktycznie mam 8,7 :)
Zmieniony przez - Chochoł w dniu 2013-11-27 15:01:11