Czy zabieg obrzezania ma jakiś wpływ na późniejsze życie seksualne?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeżeli już , to tylko same plusy ;)
http://www.sfd.pl/TEST_spalacz_REDOX_EXTREME-t1165501-s45.html - redukcja 2018
http://www.sfd.pl/-t1090712-s450.html -> blog treningowy
...
Napisał(a)
Jeśli są wskazania med to tak, jeśli Twoja fanaberia też tak. Zgłoś się do urologa/chirurga na badanie i dalej dowiesz się co i jak.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
witaj.
Ogolnie zabieg obrzezania sprawia, ze mozesz byc nieco mniej czuly na bodzce dotykowe, jezeli mowimy o koncowce penisa.
Nie ma tutaj wplywu na libido, czy odczucia podniety. Nie utrudni CI to rowniez osiagniecie erekcji, wiecnie pogorszy sprawnosci seksualnej. Czasem moze sie okazac ze po prostu bedziesz nieco bardziej wytrzymaly w lozku i bedziesz mogl dluzej. Wiaodmo ze na poczatku po zabiegu mozesz byc nieco zbyt tkliwy, ale z czasem powinno byc ok i moga wynikac z tego faktycznie same plusy %)
Ogolnie zabieg obrzezania sprawia, ze mozesz byc nieco mniej czuly na bodzce dotykowe, jezeli mowimy o koncowce penisa.
Nie ma tutaj wplywu na libido, czy odczucia podniety. Nie utrudni CI to rowniez osiagniecie erekcji, wiecnie pogorszy sprawnosci seksualnej. Czasem moze sie okazac ze po prostu bedziesz nieco bardziej wytrzymaly w lozku i bedziesz mogl dluzej. Wiaodmo ze na poczatku po zabiegu mozesz byc nieco zbyt tkliwy, ale z czasem powinno byc ok i moga wynikac z tego faktycznie same plusy %)
1
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Czas 'rekonwalescencji' i powrotu do aktywności sex w zależności od gojenia się ran.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Miałem robiony podobny zabieg bo miałem zbyt krótkie wędzidełko i stulejkę w zwodzie co uniemożliwiało stosunek z roku na rok coraz gorzej polecam się nie zastanawiać tylko działać czym szybciej tym lepiej a i stosunek jest fajniejszy po zabiegu :)
Jeśli sie zastanawiasz czy boli czy nie to mnie bardzo bolało mimo sporej ilości znieczulenia ale kazdy jest inny, stosunku spróbowałem po 3 miesiącach od zabiegu i było i jest wszystko git :)
Jeśli sie zastanawiasz czy boli czy nie to mnie bardzo bolało mimo sporej ilości znieczulenia ale kazdy jest inny, stosunku spróbowałem po 3 miesiącach od zabiegu i było i jest wszystko git :)
2
...
Napisał(a)
Myślę, że przede wszystkim kwestia tego, czy taki zabieg jest rzeczywiście niezbędny pod kątem zdrowotnym i prawidłowego funkcjonowania penisa. W zasadzie jak z każdym innym zabiegiem/operacją. W sytuacji, gdy nie jest on konieczna, to nie ma co pchać się pod skalpel. Zawsze istnieje ryzyko jakichś powikłań, a czy będzie lepsze/gorsze życie seksualne tego w tej chwili nikt nie jest w stanie stwierdzić. Jak już zostało wspomniane powyżej, żołądź będzie mniej wrażliwy na bodźce. Może to mieć plusy, a z biegiem lat również minusy.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Co Cię skłoniło do podjęcia takiej decyzji. Ja jestem już ponad 5 lat po zabiegu i jestem mega zadowolony . Swoją decyzję podjąłem ze względów czysto estetycznych.Gdybym miał porównywać to żołądź lepiej wygląda odsłonięta ale to subiektywna ocena .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!