Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
21
Od dziecka moja klatka piersiowa bardziej przypominała kobiece piersi niż męski tors. Próbowałem na siłowni ćwiczyć by wyrobić jakiś kształt ale to nie pomogło. Czy to jest lipomastia czy ginekomastia czy może operacja chirurgiczna by tu pomogła. Mam też nadwagę jednak meżczyźni z większa masą w okolicach klatki piersiowej wyglądają normalniej niż ja. prosze o pomoc, co mogę z tym zrobić by poprawić wygląd.
Mam 35 lat, 174 cm i waga 84 kg.
Zmieniony przez - darek822 w dniu 2018-08-05 13:20:21
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
21
Mam własnie skierowanie na badanie hormonów i USG w ten wtorek. Internista jak poszedłem do niego po skierowanie stwierdził że dla niego to nie ginekomastia a sprawa siłowni - chyba spalenie tłuszczu miał na myśli.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
No to we wtorek będzie wszystko jasne usg już będziesz miał na hormony moze poczekasz 1-2 dni i wtedy można ocenić co dlaej jak lipoamstia to przyłożyć się do diety i treningów
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
darek822
Mam własnie skierowanie na badanie hormonów i USG w ten wtorek
dokładnie , pierw badanie a później dalszy kierunek
masz w tym tygodniu także skonsultuj wyniki ze specjalistą oraz możesz również wrzucić tutaj do tematu
Szacuny
158
Napisanych postów
1228
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
180644
cardio i hiit, imo osobiscie hiit lepszy ale problem w tym że pewnie jesz za dużo i/lub jakiś syf więc wez zmian w jedzeniu możesz pomażyć że sam trening wystarczy
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
Mateusz4949
cardio i hiit, imo osobiscie hiit lepszy ale problem w tym że pewnie jesz za dużo i/lub jakiś syf więc wez zmian w jedzeniu możesz pomażyć że sam trening wystarczy