Mam 195 cm wzrostu. Obwód klatki piersiowej normalnie 106cm a na maksymalnym wdechu 112cm. To dużo czy mało?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zależy jaką masz budowę, bo jak ktoś jest ulany to ten obwód w większosci to będzie tłuszcz
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Szału nie ma jak na 195cm, ale to nie mówi absolutnie nic o tym jak wyglądasz bo na obwód klatki piersiowej nie składa się tylko klatka piersiowa ale i grzbiet więc sam musisz ocenić czy Ci się sylwetka podoba a jak nie to trzeba nad nią popracować.
Bo wszystko zależy od tego jaki masz poziom tkanki tłuszczowej. Na wygląd nie składa się tylko obwód ale całość sylwetki.
Jak możesz to wrzuć ewentualne jakieś zdjęcie poglądowe bo wzrostu masz sporo i żeby to fajnie wyglądało to i masa mięśniowa musi być sensowna.
Zmieniony przez - rion10 w dniu 2020-02-04 12:07:59
Bo wszystko zależy od tego jaki masz poziom tkanki tłuszczowej. Na wygląd nie składa się tylko obwód ale całość sylwetki.
Jak możesz to wrzuć ewentualne jakieś zdjęcie poglądowe bo wzrostu masz sporo i żeby to fajnie wyglądało to i masa mięśniowa musi być sensowna.
Zmieniony przez - rion10 w dniu 2020-02-04 12:07:59
...
Napisał(a)
Wszystko zależy od wyglądu całej sylwetki. Mój 16 letni syn ma tyle samo wzrostu co ja, jest lżejszy o jakieś 13 kg a wygląda lepiej ode mnie mimo, że ma wąską obręcz barkową. Wąska talia robi swoje, sylwetka wygląda bardzo dobrze. A ja trenuję ponad dwa lata z małymi przerwami i nie wyglądam tak dobrze. Wszystko zależy od budowy ciała.
...
Napisał(a)
Wstaw zdjęcie do oceny . Ja ci tylko powiem że ja mam 164 cm wzrostu i mam 105 obwodu na linii sutkow
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!