...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
z nogami??
Nie. Nogi jako jedna z największych partii mięśniowych powinny być trenowane ekskluzywnie oddzielnie. Nie poleca się też łączenia ich z czymkolwiek- np. barkami.
Oddzielną sprawą jest rozbijanie treningu nóg na łańcuch przedni i tylni i łączenie ich wówczas z innymi mięśniami. Można je też łączyć z dołem pleców- rdl itp.
Klatkę można łączyć z plecami. Choć w tym przypadku rozumie się przez to CZĘŚĆ pleców- najszerszy, czworoboczny, obłe. Prostowniki w takim układzie lepiej wyrzucić na inny dzień.
Takie połączenie jest rzekomo mocno anaboliczne i stymuluje gospodarkę hormonalną i rozrost górnej połowy ciała.
Nie. Nogi jako jedna z największych partii mięśniowych powinny być trenowane ekskluzywnie oddzielnie. Nie poleca się też łączenia ich z czymkolwiek- np. barkami.
Oddzielną sprawą jest rozbijanie treningu nóg na łańcuch przedni i tylni i łączenie ich wówczas z innymi mięśniami. Można je też łączyć z dołem pleców- rdl itp.
Klatkę można łączyć z plecami. Choć w tym przypadku rozumie się przez to CZĘŚĆ pleców- najszerszy, czworoboczny, obłe. Prostowniki w takim układzie lepiej wyrzucić na inny dzień.
Takie połączenie jest rzekomo mocno anaboliczne i stymuluje gospodarkę hormonalną i rozrost górnej połowy ciała.
...
Napisał(a)
nie radze łączyć tych partii mięśniowych
Moje gg 4832683
Czasami pomogę a czasami nie
Wszystko zależy czy mam akurat wolny czas...
http://www.sfd.pl/Moje_stanowisko_pracy-t584987.html
Poprzedni temat
Moja rozpiska na mase... prosze o opinie!
Następny temat
Co jest nie tak z moją klatką...?
Polecane artykuły