Szacuny
9
Napisanych postów
633
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19772
tu są moje aktualne foty https://www.sfd.pl/temat138974/ dzieki za wszystkie opinie i za rozmowe jakas podjeliscie....
moim zdaniem to jest kazdego prywatna sprawa czy bierze koksy i kazdy powinien pilnowac siebie :) wiem, ze duzo masy to ja nie mam, ale przypominam wazylem 7 miesiecy temu ok.54kg =]
Iść swoją drogą - nie dać satysfakcji wrogom -[][]--respect--[][]-
Szacuny
0
Napisanych postów
198
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1165
jasne ze mało....ja biore 1,5 tony przy 700kg masy..
nie no qźwa nie mowie ze sie tego nie da zrobic,ale wiem jak niektorzy traktuja to forum;- "a dołoże se 20 kg,niech chłopaki mysla ze jestem dobry"......kto jest bez grzechu ,niechaj pierwszy rzuci kamień
Szacuny
9
Napisanych postów
633
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19772
chcialem ocene wygladu, a nie tego ile na klate biore =]
biore tyle naprawde...nie widze sensu klamac i na sztandze, a nie atlasie.
Prawda jest taka, ze sobie troche pomoglem w dojsciu do takiego rekordu
( 8 strzałow Deki )=] Pół roku temu wazylem 55kg i na klate bralem 65kg =]
Iść swoją drogą - nie dać satysfakcji wrogom -[][]--respect--[][]-
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Boże drogi kto wam daje te tytuły "znawca w dziale"wogule nie macie pojęcia o tym sporcie.Jaki ty widzisz problem żeby wycisnąc 115 kg po półroku trenowania.Nie twierdze że gościu tyle wyciska ale też nie mam podstawy żeby to kwestionować.Przecież nie podał ile ma lat ,jakiego rodzaju suplematy zażywał ,czy brał sterydy i najważniejsze jakiego rodzaju trening stosował( może miał trenera który go prowadził)A po za tym osobiście znam chłopaka który przy wadze 67 kg wycininie 105kg a nigdy w życiu nie ćwiczył.Taka genetyka i tyle.
Szacuny
0
Napisanych postów
198
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1165
*********** l i c i e Hipolicie..... z koksami sie zgodze,budisz szacunek tym,ze umiesz sie przyznac ze koksujesz....teraz wszystko jasne...ale nastepnym razem jak bedziesz sobie chciał "strzlic deke" to lepiej sie strzel w głowe....Twoje zycie,Twoje zdrowie,ale dla mnie to oszukiwanie samego siebie,zanim cos zrobisz,przemysl to dwa razy,.....
P.S jesli chodzi o wyglad to srednio,mało masy.jak na deke to (procz siły) nie idzie tego zauwazyc