Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Chce, a właściwie muszę zakupić te 2 ochraniacze( ochraniacz krocza damski i piersi). Chciałam prosić o poradę/wypowiedź panie, które może już kilka modeli/firm wypróbowały zależy mi na porządnym i wygodnym sprzęcie. Wiadomo ,że suspensor raczej nigdy nie będzie super wygodny ale może są lepsze i gorsze modele. Ja dopiero zaczynam startować w zawodach więc nie mam jeszcze jakiejś mega wiedzy o sprzęcie.
Szacuny
0
Napisanych postów
200
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4651
Ja osobiście mam ochraniacz na piersi firmy MASTERS i jest on zdecydowanie najwygodniejszy. Nie kupuj czarnego - strasznie farbuje. Jeśli chodzi o ochraniacz krocza ;) to sędzia ringowy nie sprawdza go :P choć może się zapytać czy jest, a Ty mówisz tak, ale i tak nie sprawdzi ;) ja posiadam ochraniacz krocza firmy adidas, dostałam go w 2009 r. z kadry i nigdy w nim nie boksowałam. Nie da się opisać jak czuje się w tym kobieta :D
Zmieniony przez - bokserka7 w dniu 2011-12-20 22:31:14
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja w ostatnią sobotę walczyłam na lidze MT w męskim supensorze (tyle dobrze że plastik a nie metal :) ) - dopóki adrenalina nie zadziałała to było ciężko :PP. Dzięki za odp.; rzeczywiście czarny pewnie tak jak i owijki do kilku prań farbuje...
Szacuny
0
Napisanych postów
61
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
720
W walce zawsze lepiej mieć ochraniacz niż go nie mieć, tylko jest jeden warunek, musi być dobrze dopasowany. W boksie rzeczywiście ochraniacz na krocze może nie jest tak bardzo potrzebny, ale przy sportach kopanych, zawsze to jakaś ochrona na jajniki Ja podobnie jak koleżanka wyżej polecam firmę masters.