Witam. Po latach diet masowych i obfitym jedzeniu chciałbym oczyścić moje jelita. Znajdują się tam pewnie złogi żarcia, które napewno nie służy dobrze. Jakimi metodami najlepiej oczyścić jelito? Lewatywa odpada niestety. Jakieś działające środki przeczyszczające? Słyszałem o fortrans jednak jest na receptę. Coś sprawdzonego?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja juz 2 raz robilem kuracja oczyszczania lewatywa ( metoda Tombaka) raczej same plusy po niej zaobserwowalem i dobre samopoczucie. oczyszczalem tez stawy i watrobe po razie
1
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Lewatywa odpada z powodu miejsca przebywania dlatego chodzi mi o inne sposoby.
...
Napisał(a)
Sok z kiszonej kapusty, 3 szklanki dziennie przez jakieś 2 tygodnie.
...
Napisał(a)
Oczyszczanie jelita grubego przepis dr Jadwiga Górnicka czyli łyżkę 20% Natrium thiosulfuricum pić 2x dziennie rozpuszczająć w szklance gorącej wody(z wodnym,słodkim wywarem ze stewii smakuje lepiej) do tego kasza jaglana lub ryż brązowy naturalny można dodawać jabłka,cymanon do smaku.
więcej [email protected]
więcej [email protected]
1
Zdrowie z E'Vitą.
...
Napisał(a)
mozesz nasciemniac u rodzinnego, ze idziesz na kolonoskopie i przepisze ci fortrans, wystarcza 4 saszetki czyli 4 litry do wypicia:)
Zmieniony przez - WacPanSilny w dniu 2013-02-22 16:10:54
Zmieniony przez - WacPanSilny w dniu 2013-02-22 16:10:54
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!