Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Oczyszczanie organizmu/detox

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5543

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106320 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711665
widziałem że jest też w formie iniekcyjnej

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 650 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 21508
ale tylko w formie wlewu nie domięśniowo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 967 Napisanych postów 11361 Wiek 6 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 191525
lodzianin - wrócę z zawodów to dopiszę moje doświadczenia z oczyszczania i moich zawodników.
Zakup i colon C dobre probiotyki ma, buraki też dobrze by było.
Jeszcze poszperam co mi Wodyn pisał i inne rzeczy co tutaj nie zostały wimienione.
Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106320 Napisanych postów 378346 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711665
wojo zmc
lodzianin - wrócę z zawodów to dopiszę moje doświadczenia z oczyszczania i moich zawodników.
Jeszcze poszperam co mi Wodyn pisał i inne rzeczy co tutaj nie zostały wimienione.
Pozdro

super.

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 109 Napisanych postów 1214 Wiek 41 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 198665
Wszytsko zalezy jak masz zawalony organizm,bo jaka masz w miare to ziolka (hepostan gastrosan ostropest,cytrusy ) heparegen ,purosan,witamine c polecam tylko inekcjie do tego miligame kazdy organizm jest inny za duzo tez nie zdrowo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
lodzianin1
wojo zmc
Pozdro

super.

Colon C jest opcjonalnie dostawiany do tej kuracji ziółkami - zadzwonisz z zamówieniem to babeczka Ci to zaproponuje.
Rozpiskę co jak brać dostaniesz na papierze.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 967 Napisanych postów 11361 Wiek 6 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 191525
• rano szkanka ciełej wody z cała wycinsniętą cytryną ( taka cytryna tez ma myć dobrze umyta i wyszorowana)
• zrezygnować z kosmetyków (żeli pod prysznic, balsamów i kremów do ciała oraz antyperspirantów) szczególnie tych które zawierają parabeny, PEG, sodium lauryl sulfate i Phthalates
• owoce i warzywa lepsze organiczne lub z produkcji eko ( znaczenie ma także pora roku do detoksykacji p najlepiej zaczynać ją w okresie później wiosny ze względu na dużą dostępność warzyw i owoców, które nie muszą być "tak sztucznie" uprawiane jak w zimie
• warzywa i owoce przed zjedzeniem (szczególnie te które je się ze skórą szorować szczoteczka i spłukać pod dużym strumieniem wody)
• do picia woda tylko mineralna, lub napary z ziół
• początek detoksykacji zawsze będzie objawiał się pogorszeniem samopoczucia i uczuciem nadchodzącej choroby, dzieje się tak dlatego że toksyny z których oczyszcza się wątroba przechodzą do krwi, ważne jest wtedy spożywanie dużych ilości antyoksydantów ( na początku detoksykacji mogą pojawiać się wypryski na skórze, problemy gastryczne, nudności, zmęczenie)
• Przez 5 pierwszych dni zrobić przerwę od suplementów diety
• Zadbać o dobre zakwaszenie żołądka (ogórki kwaszone, kapusta kiszona, owoce cytrusowe + symbiotyki)
• Zażywać symbiotyki 30 min po ost posiłku codziennie
• Dodawać błonnika po posiłków (zaczynając od 2 gram do dwóch posiłków, maksymalnie do 20 g na dzień) pamiętając o dużym spożyciu wody przy stosowaniu błonnika
• Wypróżniania przynajmniej 2 razy na dzień są znakiem, że jelita się oczyszczają
• Rezygnacja z cukru, produktów przetworzonych, wysokowęglowodanowych, zawierających gluten i laktozę, ze wszelakiego pieczywa, makronów i przetworów mącznych
• Na śniadanie zalecane jest mięso + orzechy+ warzywa
• Suplementacja witaminą D i magnezem (cytrynian magnezu)
• Przez cały czas detoksykacji pić dużo wody, można samą wodę zastąpić wodą z cytryną ( bez cukru i słodzików)
• Ważne jest systematyczne ćwiczenie (m.in. przez pot eliminowane jest wiele toksyn, a także ciężkie regularne ćiwczenia pobudzają mechanizmy detoksykacji toksyn)
• Wydzielanie dużej ilości potu (nawet tego o bardzo przykrym zapachu) świadczy o prawidłowym procesie detoksykacji i poprawieniu się zdolności układu nerwowego
• Sok z buraków do codziennego picia ( takiego co sami wyciśniemy) 2-3 szklanki dziennie
• Wybieraj mięsa: kurczak (najlepiej nie ten z marketu), indyk, wołowina i wieprzowina – chude części, ryby (maks 2 razy na tydzień z powodu dużego zanieczyszczenia mórz i oceanów- toksyny obecne w wodzie przenikają do mięsa ryb gdzie kumulują się)- alternatywa ryby słodkowodne, królik, cielęcina, jagnięcina
• Warzywa: krzyżowe: brokuł, brukselka, kalafior; buraki, fasolka szparagowa, bakłażan, ogórki kwaszone, kapusta kiszona, marchew
• Owoce: najlepiej te które zawierają jak najmniej węglowodanów: grejpfrut, pomarańcze, jabłka, jagody, kiwi,
• Orzechy
• Wskazany kisiel z siemienia lnianego
• Witamina C ( 1 g do posiłku)
+ Imbir mielony , cynamon , pokrzywa , mięta, koper włoski - popijane w ciągu dnia
Takie coś moja prywatna dietetyczka napisała
Generalnie lodzianin zły okres na oczyszczanie organizmu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 282 Wiek 37 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 17504
jest też colon c men z dodatkowymi składnikami o ile pamiętam w tej samej cenie co colon c
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 7497 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 122808
A podpimpuje trochę - może się komuś przyda

Używam obecnie supli(cały czas)
1. Antiox olimp - drogie ale dobry skład 2 kapsy na noc
2. Probiotic defense now - 2 kapsy: 1 do śniadania i 1 do obiadu
3. Lipancrea 8000 polfa warszawa(enzymy trzustkowe) - 1 kapsa do obiadu, głównie ma to być największy posiłek
4. Heparegen 2 tabletki a day
5. Witaminy i minerały olimp - dość tanie, duże dawki 1 kapsa wit i 1 kapsa min z samego rana
6. Cynarex(wyciąg z karczocha) Herbapol Wrocław - niedoceniany, cynaryna bardzo mocno zbija cholesterol

Z ziół:
1. Papaja - na trawienie
2. Czarci pazur - stawy, trawienie, wątroba, nerki
3. Catuaba - oprócz działania na libido także wspiera system nerwowy i krwionośny
4. Żeńszeń - wiadomo
5. Lapacho - ochronnie na żołądek
6. Muira puama - układ nerwowy, cholesterol itp.
7. Czystek - oczyszczanie

Leciałem 7 miesięcy non stop na trenie przy wsparciu takim jak wyżej - wyniki w normie, cholesterol w normie(troszeczkę obniżony hdl o jakieś 10 jednostek), panel wątrobowy podwyżony o 15-20 jednostek(więc tyle co po imbie może być zakrapianej).

Teraz leci wino 40mg a day i też wszystko w nomie.

"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Winstrol depot

Następny temat

Pierwszy cykl, masa jakościowa

Spalanie
Polecane artykuły