Witam, mam pytanie ponieważ mam dwa treningi dziennie(Piłka nożna- 16-18,Siłownia 19-~) i nie wiem czy po każdym treningu brać ACTIVLAB CARBOMAX czy po którymś z nich.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jesli jeszcze nie kupiłes to nie polecam ci tego, ja kupilem 6kg i gryze sie w tylek bo to zupelnie nic nie daje.
...
Napisał(a)
Ech no trochę cienko z kasą, więc mam brać po treningu pilkarskim czy po siłowni ?
...
Napisał(a)
a czego oczekiwales po carbo ? mega przyrostow ? carbo = jedzenie w proszku, troche prostych jak i tych zlozonych węgli. po silowni czy treningu pilki jak najbardziej ok. Jesli masz mozliwosc picia carbo podczas treningu to tez mozesz pic jako izotonik w odpowiednich proporcjach
Zmieniony przez - Italian_hulk w dniu 2014-01-26 21:55:11
Zmieniony przez - Italian_hulk w dniu 2014-01-26 21:55:11
...
Napisał(a)
Lepiej pić przed, w trakcie czy po treningu/siłowni ? Jest może jakiś lepszy odpowiednik ACTIVLAB CARBOMAX ?
...
Napisał(a)
zależy wszystko od diety i długości treningów
jeżeli masz długie treningi możesz popijać w trakcie, przed treningami nie ma sensu
jeżeli masz długie treningi możesz popijać w trakcie, przed treningami nie ma sensu
...
Napisał(a)
po silowni, a w trakcie treningu pilki. lepszy odpowiednik? hmm jedynie moze byc smaczniejszy bo takto carbo to carbo, sklad podobny. Ja jak jeszcze uzywalem tego suplementu to preferowalem olimpu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!