Szacuny
4
Napisanych postów
437
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3728
Witam. Borykam się z brakiem zarostu co mnie trochę irytuję bo rówieśnicy już jakiś tam mają. A mi jedynie trochę wąsy rosną... Czy dobrym pomysłem jest użycie kremu na porost włosów na twarz?
Szacuny
135
Napisanych postów
4193
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
44201
Nic Ci to nie da. Sierść na twojej twarzy zapisana jest w genach i kiedy ma urosnąć to urośnie. Czynniki minimalnie wpływające na szybkość pojawiania się zarostu to dieta bogata w białko, mróz i żulerskie melanże ale to raczej u osobników dojrzałych
Szacuny
4
Napisanych postów
437
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3728
Raczej bym myślałem żeby letko go zapuszczać jak już ;p Kobietom to się raczej podoba bo nieraz widziałem ich rekcję jak zobaczą jakiegoś kolesia z eleganckim zarostem. Że niby przystojny, nie wiem nie mi to oceniać.
Szacuny
33
Napisanych postów
933
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3035
Ze spokojem 18 lat tylko w Twojej ocenie to już dużo, tak naprawdę cały czas dojrzewasz (jedni w wieku 15 lat już mają duży zarost, inni muszą poczekać). Rada taka : gól sobie to co masz, czekaj spokojnie i ciesz się że nie musisz robić tego codziennie ( chętnie bym się zamienił ) i nie kombinuj z odżywkami bo to nic nie da, to są geny, jeżeli z natury masz słaby zarost to nawet za 10 lat może okazać się, że sierść Ci nie urośnie, tylko raczej rzadki i sztywny zarost i naprawdę nie będzie to dobrze wyglądało i pozostanie jedynie codzienne golenie.
Zmieniony przez - keval w dniu 2014-01-17 08:36:22
Szacuny
200
Napisanych postów
1533
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
16833
Wąsika gól wtedy bedzie ardziej gęsty jak dojrzejesz to dojdzie zarost ze z kupnem maszynek nie nastarczysz a poki co ciesz sie ze nie musisz sie golić 2 razy dziennie