Od ilu lat można spożywać spalacz thermo speed extreme? i jakie dawki?
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie wiem ile masz lat,ale trzeba pamiętać że kofeina jest używką i nie jest wskazana w zbyt młodym wieku , a jest głównym składnikiem TSE .Myślę, że jako takich ograniczeń wiekowych nie ma ,bardziej zdrowotne, jeśli masz np nadciśnienie inne choroby układu krążenia , źle tolerujesz kofeinę inne składniki produktu to dobrze się zastanów lub skonsultuj z lekarzem . Z doświadczenia wiem jednak że TSE jest raczej " bezpiecznym spalaczem " fajnie pobudza , dobra potliwość ,motywacja do treningu . Dawki takie jak na opakowaniu chyba 1-3 kaps ale zaczynaj od mniejszych i sprawdzaj działanie produktu na własnym organiźmie.
...
Napisał(a)
Idz lepiej do miesnego/warzywniaka i zapytaj sie ile mozesz kurczaka i warzyw jesc. Bo sam spalacz nic nie pomoze. Dieta+Kardio to jest podstawa zapamietaj
...
Napisał(a)
17-18 lat
+ brak problemow ze zdrowiem.
+ brak problemow ze zdrowiem.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
a ja cos czuje ze rozmawiamy z kolega ginomenem
co do wieku - wtedy kiedy do swojego jadlospisu wlaczasz regularnie silna kawe mozna pomyslec i o TSE
zaczynajac zawsze od 1 kapsulki dziennie przez kilka dni sprawdzajac reakcje na preparat

co do wieku - wtedy kiedy do swojego jadlospisu wlaczasz regularnie silna kawe mozna pomyslec i o TSE
zaczynajac zawsze od 1 kapsulki dziennie przez kilka dni sprawdzajac reakcje na preparat

...
Napisał(a)
nie taki gino straszny jak go maluja

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!