...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mysle ze nawet dla dzieci znajdą się sensowne ćwiczenia
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową,
Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos,
A tylko jeden Gagarin
I szkoda tylko, że w noc kwietniową,
Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos,
A tylko jeden Gagarin
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
...
Napisał(a)
Ja tam mam 14 lat i ćwicze sobie amatorsko na siłce w piwnicy... Już 6 miechów i jakoś nieczuje się zle czy jakos nietak :)
PUCO
PUCO
...
Napisał(a)
Jesli trenujesz rozsądnie bez wielkich cięzarów to możesz ćwiczyć nawet mając 12 lat.
Pamiętaj jednak, że nie można brać dużych obciązeń gdyż u młodych ludzi ciało się dopiero kształtuje, chrząstka dopiero kostnieje.
Nie bierz dużtych obciązen ani na kręgosłup ani na kolana czy ręce gdyż chjrząstka jest delikatniejsza od kości i możesz ją sobie uszkodzić przekreślając sobie pakiernie na jakis czas.
Kręgosłup jest jeszcze wtedy słaby i łatwo o wysunięcie kręgu bądz pęknięcie torebki między kręgowej bądz skolioze.
Unikaj sterydów, bądź czysty!
Pamiętaj jednak, że nie można brać dużych obciązeń gdyż u młodych ludzi ciało się dopiero kształtuje, chrząstka dopiero kostnieje.
Nie bierz dużtych obciązen ani na kręgosłup ani na kolana czy ręce gdyż chjrząstka jest delikatniejsza od kości i możesz ją sobie uszkodzić przekreślając sobie pakiernie na jakis czas.
Kręgosłup jest jeszcze wtedy słaby i łatwo o wysunięcie kręgu bądz pęknięcie torebki między kręgowej bądz skolioze.
1
...
Napisał(a)
eeee **** to niedobrze... ze nieowlono duzych ciezarow bo ja uwielbima martwy ciag jak narazie brałem na martwy 136 kilosow ale jak to grozi kontuzja ... to moze sobie podaruje...
PUCO
PUCO
...
Napisał(a)
kto?
do kogo kierujesz pytanie?
Kliknij na "czytelnik działu" pod moją wypowiedzią a bede ci wdzięczny.
do kogo kierujesz pytanie?
...
Napisał(a)
mam 18 a ćwiczę od 16 roku życia.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!