Witam, no wiec wlasnie cos takiego mnie dotyczy. Nie wiem czy to typowe odbarwienie, bo nie byl to kolor bialy, czy tez piaskowy jak pisza, tylko po prostu bledszy niz normalny brąz
. Moze od poczatku, za dziecka mialem zoltaczke, nawet nie wiem jaka i w ogole, ale wiem ze wyszedlem, jednak taki troche na skorze itp zolty zostalem. Gdy rok temu zaczynalem cwiczyc, kupilem gainera + dieta jako taka, wcinalem z 3miechy, odstawilem. Jakis czas potem, zauwazylem wlasnie odbarwione, ale tak typowo prawie na zolto kały
. Pojechalem do lekarza, zrobili mi badania krwi, i usg watroby, nerek, drog zolciowych. krew = wszystko ok, to cos co odpowiada za zoltaczke nawet w dolnych granicach, ale w sumie ok, jedyne co to podwyzszona FOSFATAZA ALKALICZNA (zasadowa) norma do 120, mialem 192, lekarz mowil, ze dojrzewanie i te sprawy. Te stolce trwaly jakies 1,5tyg. potem przestaly i juz nie widzialem ich. Minelo z 6 miechow, a zaczela sie ostra buda, malo czasu na przygotowywanie posilkow, kupilem gainera. Wczoraj po treningu spozylem pierwszy raz, wszystkie inne posilki wg. diety, dzisiaj rano zaczalem normalnie sniadaniem, potem nie bylo nic do zarcia zrobilem gainera, obiad, i tak popoludniem wlasnie taki stolec.
Co moze sie przydac moze napisze; dieta typowo masowa, czyli nie bede wymienial z czego się sklada, omega3, witaminy.
Nie wiem czy gainer tu moze miec jakis wplyw. Co o tym sądzicie ? pzdr

Co moze sie przydac moze napisze; dieta typowo masowa, czyli nie bede wymienial z czego się sklada, omega3, witaminy.
Nie wiem czy gainer tu moze miec jakis wplyw. Co o tym sądzicie ? pzdr