Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Odbarwiony stolec :F

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 18204

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 2157 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38624
Witam, no wiec wlasnie cos takiego mnie dotyczy. Nie wiem czy to typowe odbarwienie, bo nie byl to kolor bialy, czy tez piaskowy jak pisza, tylko po prostu bledszy niz normalny brąz . Moze od poczatku, za dziecka mialem zoltaczke, nawet nie wiem jaka i w ogole, ale wiem ze wyszedlem, jednak taki troche na skorze itp zolty zostalem. Gdy rok temu zaczynalem cwiczyc, kupilem gainera + dieta jako taka, wcinalem z 3miechy, odstawilem. Jakis czas potem, zauwazylem wlasnie odbarwione, ale tak typowo prawie na zolto kały . Pojechalem do lekarza, zrobili mi badania krwi, i usg watroby, nerek, drog zolciowych. krew = wszystko ok, to cos co odpowiada za zoltaczke nawet w dolnych granicach, ale w sumie ok, jedyne co to podwyzszona FOSFATAZA ALKALICZNA (zasadowa) norma do 120, mialem 192, lekarz mowil, ze dojrzewanie i te sprawy. Te stolce trwaly jakies 1,5tyg. potem przestaly i juz nie widzialem ich. Minelo z 6 miechow, a zaczela sie ostra buda, malo czasu na przygotowywanie posilkow, kupilem gainera. Wczoraj po treningu spozylem pierwszy raz, wszystkie inne posilki wg. diety, dzisiaj rano zaczalem normalnie sniadaniem, potem nie bylo nic do zarcia zrobilem gainera, obiad, i tak popoludniem wlasnie taki stolec.
Co moze sie przydac moze napisze; dieta typowo masowa, czyli nie bede wymienial z czego się sklada, omega3, witaminy.
Nie wiem czy gainer tu moze miec jakis wplyw. Co o tym sądzicie ? pzdr
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
Bardzo brzydki temat jahhhh nie Będe o tym pisał

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 2157 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38624
no smaczny to on napewno nie jest. ale martwie sie, czy cos nie tak ;>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 500 Napisanych postów 9533 Wiek 45 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 18709
no jak najbardziej przy którychś tam żółtaczkach stolec się chyba odbarwiał - który typ nie pamiętam ..
idź do rodzinnego

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 191 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3052
A co może oznaczać jeśli stolec jest czarny?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1636 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 58446
Czary stolec? Ktoś o Tobie myśli albo bedziesz bogaty

Ja gdzieś słyszałem ze odbarwiony stolec to albo żółtaczka albo sprawa nerek . . .

'5 serii to zdecydowanie za dużo. Chyba, że na dopingu jedziesz.'

WE LOVE YOU !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 308 Napisanych postów 3172 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 21170
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 51 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 617
Czarny stolec o ile mi sie wydaje jest oznaką pękających wrzodów. Krew coś tam i staje sie czarna potem z tego stolec i czarne gówienko gotowe:D Do lekarza i to czym prędzej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
Na inny kolor niż ten "przyjęty" za normalny ma również wpływ żywnośc jaką spożywamy!

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
danutha ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 92 Napisanych postów 3767 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 29908
Czarny stolec jest po żelazie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 132 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 481
po burakach jest czerwony
po makowcu wyskakują mu(stolcowi) wągry
z tym do lekarza nie idziemy :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pytanie odnosnie operacji gino

Następny temat

Złamany palec

Spalanie
Polecane artykuły