Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
B230 , W 250 ,T80
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
20 amp Testo Multi
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Redukcja
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Cukrzyca,nadciśnienie,dna moczanowa
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5945
Witam
Pewnie po tym temacie posypie się sporo nagannych odpowiedzi ale cóż.
Cwiczę od dawna już nawet nie pamiętam ale uzbiera się z 12-13 lat z dietami i bez.
Rok temu wziąłem 20 strzałów Testo Multi 350. Biłem co tydzień. Po tym cyklu przeszedłem do porządku dziennego bez odbloku.
Po kilku tygodniach zapragnąłem zrzucić trochę fatu i poszedł HGH Soma. To brałem po dwie jednostki codziennie 5 dni w tyg i sob niedz wolna. Szczęście że złapałem mocną kontuzje barka i odstawiłem zarówno treningi jak i HGH.
Wróciłem do treningów jakieś dwa miesiące temu. Moja głupota podpowiedziała mi żeby wziąć coś. I tak poleciał Tesc Cypionat + Oxa. Co tydzień 1 strzał a Oxa 3 razy dziennie po 10 mg.( 1 tabl ).Oxy wziąłem 100 tabs. Został jeden strzał teścia . Postanowiłem do tego dołożyć i doszło Teść Propinat i Boldenon oraz.
I tak tydzień temu zrobiłem Tescia Cupionat + 1,5 ml Teścia Propio + 500 ( 2 amp) Boldenon. Dwa i cztery dni później sam Teść po 1,5 ml. Wczoraj poleciał Teść 1,5 + Boldenon 750 ( 3 amp ). Na siłowni poleciał mi znowu bark i nadeszła refleksja. Rzucam to. Zarówno siłownie jak i wszelki doping. Podczas kontuzji barka chodziłem do fizjoterapeuty który ocenił moją elastyczność na 10 %. Nigdy się nie rozciągałem. Waże ok 124 kg. Udałem się wczoraj do Endokrynolog z myślą że pod okiem specjalisty zrobie badania i odblok. Tym bardziej że ostatnio moje samopoczucie bardzo się pogorszyło.Tymczasem nic sensownego mi nie powiedziała tylko kazała zrobić bogaty zestaw badań. Kazała sobie poczytać jak długo się uwalniają poszczególne specyfiki i wtedy zrobić badania.
Mógłbym liczyć na Waszą pomoc o odpowiedzi na kilka pytań:
-Czekać i jak długo na zrobienie badań?
-Co zrobić z resztą cyklu która mi została? Jest jakiś sposób na pozbycie się tego bez całkowitej straty $ ?
-Planuje w ramach siłowni zapisać się na sporty walki a dokładnie taekwondo. Wydaje mi się ze dobry sposób na rozciągnięcie się i złapanie kondycji ?
Proszę o nie hejtowanie tylko w miare rzeczowe odpowiedzi.
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348504
Witam
Najlepiej gdybyś wykonał komplet badań i wkleił go tutaj do tematu. Niestety lekarze nie zawsze pomagają w sytuacjach, kiedy osoba na własną rękę stosowała środki dopingujące. Po co w ogóle robimy odblok ? Podczas stosowania sterydów dochodzi do zablokowania osi HPTA, co ma niestety ma negatywnych następstw, takich jak zanik libido, bezpłodność, impotencja, depresja i spadek masy mięsniowej. Tutaj przychodzi nam z pomocą odblok, czyli PCT (Post Cycle Therapy).
PCT sprowadza się do przyjmowania odpowiednich leków pomagających w przywróceniu równowagi hormonalnej. Najczęściej stosujemy tutaj popularny Clomid czy Nolvadex o działaniu antyestrogenowym i stymulującym produkcję hormonów gonadotropowych. Jako uzupełnienie stosujemy również HCG, które pomaga przywrócić prawidłowe funkcjonowanie jąder. Jednakże dawkowanie i długośc odbloku jest zależne od kilku czynników takich jak długość cyklu i rodzaj stosowanych środków.
Pozdrawiam
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5945
Poprzedni był rok temu bez odbloku. Później nie licze HGH bo był tylko tydzień. Na cyklu jestem od 2,5 miesiąca. Badania :PRL,Estriadol,FSH,LH,Test całkowity,test wolny,SHBG,DHEA-s,kortyzol,Psa,morfologia,Alt,Ast,Glukoza,Hba1c,kreatynina
Posiadam Ovigil5000 oraz Tamoxifen Egis 20
Zmieniony przez - marcin-k w dniu 2018-01-23 11:46:59
Zmieniony przez - marcin-k w dniu 2018-01-23 11:58:22
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106291
Napisanych postów
378295
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711522
no to już musisz ty podjąć decyzję co robisz dalej , czy lecisz cykl dalej czy robisz pct
jak planujsze pct to badanie e2,prl,prog i ew testa całkowitego i tyle
wrzucasz tutaj badania pomożemy zaplanować pct