2. WAGA: 92
3. WZROST: 177
4. WYMIARY:
-biceps:42
-klatka:115
-udo:68
-talia:90
5. STAŻ NA SIŁOWNI:ponad rok z głową
6. DIETA:
-białko:220
-węglowodany:430
-tłuszcz:90
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:Sterydowe zero, tylko ta nieszczęsna Osta
8. TRENING:4x w tyg push pull
9. CEL CYKLU: PCT
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:1 dzień
11. POZIOM BF%:poniżej 20
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): raczej tycia
13. STAN ZDROWIA: ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):obecnie ok 3500 ale powoli idę w dół ku redukcjii
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:130
-martwy ciąg:170x3
-przysiad:135x5x5
PYTANIE:
Witam. Wszedłem ostatnimi czasy na cykl na popularnej ostatnio ostarynie. Zrobiłem to wg zaleceń pewnego Pana który jawnie polecał te środki. Tj zacząłem od dawek leczniczych(które podobno nie blokują ani nic z tych rzeczy) 10mg dziennie przez ok 6 tygodni, następnie zrobiłem 3 tyg 20mg i 3 tyg 25 mg. Wczoraj odebrałem badania z których wynika jasno że jestem lekko zablokowany. Jest tez zyebany LDL/HDL ( podobno normal na Oscie), oraz podbite próby wątrobowe.
Cholesterol pewnie unormuje się sam. Na wątrobe zapodam Essentiale lub Hepatil. Tylko nie wiem co robić z testem? Jeść cloma? Czy poczekać chwile porobić ciężkie treningi siłowe i może sam ruszy?
Dodam że jest to moj pierwszy kontakt z dopingiem. I nie polecam tej osty nikomu, gra nie warta świeczki. Straty większe niż korzyści.
A i planuje wyniki doprowadzić do widełek i ruszyć z testem solo

Nie ukrywam że zależy mi najbardziej na opinii doświadczonych zawodników, najlepiej modów Dopingu.
Pozdrawiam cały dział.

Badania przed:

I badania po:

Zmieniony przez - patryk173 w dniu 2016-04-09 08:35:04