Witam,od pewnego czasu dokucza mi uczucie zalegania(rozpierania) czegoś w odbycie,wiem że muszę iśc z tym do lekarza ale może ktoś miał z was podobny przypadek to proszę o odpowiedz.Poza tym jestem na htz 200/tyg prolki i nie mam wogóle apetytu na widok jedzenia mnie mdli + jeszcze problem z tym odbytem,polecicie coś na apetyt,myślałem nad megace lub diami cos tam?napiszcie co o tych lekach myślicie i czy może tak sie dziać od bicia prolki?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Masz uczucie przeszkody w jelicie grubym i jeszcze na jedzenie patrzec nie mozesz. Chlopie. Maszeruj z Tym od razu do lekarza proktologa/chirurga bo to sa niewesołe objawy.
W najlepszym wypadku to żylaki wewnętrzne odbytu (jak do tego czuć jeszcze swędzenie uporczywe).
W najgorszym nie chce nawet pisac. To sa powazne objawy i musi zbadać Cie lekarz, badanie per rectum w takim przypadku jest obowiazkowe. Powinieneś sie wręcz domagać takiego badania.
W najlepszym wypadku to żylaki wewnętrzne odbytu (jak do tego czuć jeszcze swędzenie uporczywe).
W najgorszym nie chce nawet pisac. To sa powazne objawy i musi zbadać Cie lekarz, badanie per rectum w takim przypadku jest obowiazkowe. Powinieneś sie wręcz domagać takiego badania.
...
Napisał(a)
byłem chory na nowotwór,nie męczy mnie swedzenie,to co jelito grube zrzera? Ch** no to trzeba bd sie pożegnać z życiem ;]
...
Napisał(a)
a mnie od 7 miesiecy swedzi odbyt i okolice , czasem to normalnie zywy ogien. czasem w nocy czasem w dzien, czasem po wyproznieniu a czasem przed. nie ma znaczenia .Najparwdopodobniej grzybica jakas bo masci pomagaja ale jak przestane smarowac to masakra po kilku dniach..Co dalej robic?? jaki specjalista??? Dermatolog chyba odpada bo zadnych sladow na skorze nie ma, nic.
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Mnie swędzenie nie dotkneło gorzej jest z rozpieraniem,ciągle o tym myśle wyczytałem że to może być zespół dzwigacza odbytu to jeszcze gorzej bo tego nie wyleczyć nie da,Ch** wszystko mnie zrzera rak jąder z przerzutami na płuco i wezły teraz jeszcze gorzej zamuliłeś mnie tymi jelita
...
Napisał(a)
No masz chłopie nie wesoło co ci powiedzieć leć do lekarza jak najszybciej i bądz silny nie poddawaj się to jest najważniejsze wiara w życie !!
...
Napisał(a)
Witam,chyba czeka kolonoskopia. Niestety raczej zamiast ćwiczeń siłowych odpust i przynajmniej lekkie oczyszczanie organizmu, a na swędzące dupcie są maści,ale to tylko maskowanie prawdziwego problemu.
Zmieniony przez - Doctor w dniu 2014-04-18 20:59:00
Zmieniony przez - Doctor w dniu 2014-04-18 20:59:00
Nikt
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!