Cześć.
Od dziecka trapi mnie kłopot - to że jestem , nie brzydze sie tego słowa - grubasem. W wieku 12 lat ważę 85 kg. Jest mi z tym bardzo źle. Mam duży brzuch , piersi i dużą pupe. Nie lubię sportu , lubię pojeździć na rowerze i to koniec sportu. Za to kocham jeść... Czy jest jakiś sposób aby szybko ( choć nie koniecznie , ważne aby skutecznie ) pozbyć się ok 20 kg mniej aby wyglądać na szczupłego chłopaka? Mam 12 lat , choroby serca to cieżki problem a ja niechcę go mieć. Możecie mi napisać jakąś diete , plan ćwiczeń ( najlepiej na rowerze bo to preferuje) i mniej więcej czas abym pozbył się kilku kilogramow podczas tej diety.
Apropo , na allegro są pasy odchudzające. Czy one sie sprawdzają , interesuje mnie pas za 230 zł , tiens czy coś takiego. Działa te urządzenie? Są jakieś przedmioty wspomagające odchudzanie , jeśli chodzi o tabletki to raczej jakieś dobre bo nie chce srać 2 godzin. Co jeść aby chudnąć poprzez sen ( jakieś posiłki na kolacje ) bo słyszałem o takiej możliwości
Waga: 85
Wzrost: 173
Obwód klatki: nie wiem
Obwód ramienia: nie wiem
Obwód talii: Duuużo..
Obwód uda: nie wiem
Obwód łydki: nie wiem
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: szkoła , jazda na rowerze , dom.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Rower , około godziny dziennie
Odżywianie: przedewszystkim słodycze
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: ...
Stan zdrowia: ...
Preferowane formy aktywności fizycznej: ...
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: ...
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: ....
Stosowane wcześniej diety: nie
Zmieniony przez - Adamziomek w dniu 2008-05-09 14:12:30
Od dziecka trapi mnie kłopot - to że jestem , nie brzydze sie tego słowa - grubasem. W wieku 12 lat ważę 85 kg. Jest mi z tym bardzo źle. Mam duży brzuch , piersi i dużą pupe. Nie lubię sportu , lubię pojeździć na rowerze i to koniec sportu. Za to kocham jeść... Czy jest jakiś sposób aby szybko ( choć nie koniecznie , ważne aby skutecznie ) pozbyć się ok 20 kg mniej aby wyglądać na szczupłego chłopaka? Mam 12 lat , choroby serca to cieżki problem a ja niechcę go mieć. Możecie mi napisać jakąś diete , plan ćwiczeń ( najlepiej na rowerze bo to preferuje) i mniej więcej czas abym pozbył się kilku kilogramow podczas tej diety.
Apropo , na allegro są pasy odchudzające. Czy one sie sprawdzają , interesuje mnie pas za 230 zł , tiens czy coś takiego. Działa te urządzenie? Są jakieś przedmioty wspomagające odchudzanie , jeśli chodzi o tabletki to raczej jakieś dobre bo nie chce srać 2 godzin. Co jeść aby chudnąć poprzez sen ( jakieś posiłki na kolacje ) bo słyszałem o takiej możliwości
Waga: 85
Wzrost: 173
Obwód klatki: nie wiem
Obwód ramienia: nie wiem
Obwód talii: Duuużo..
Obwód uda: nie wiem
Obwód łydki: nie wiem
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: szkoła , jazda na rowerze , dom.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Rower , około godziny dziennie
Odżywianie: przedewszystkim słodycze
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: ...
Stan zdrowia: ...
Preferowane formy aktywności fizycznej: ...
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: ...
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: ....
Stosowane wcześniej diety: nie
Zmieniony przez - Adamziomek w dniu 2008-05-09 14:12:30