Może nie jest to jakaś specjalnie poważna sprawa ale z uwagi na bardzo aktywny tryb zycia jestem zmuszony do ciągłej pracy rekoma przy dużych obciążeniach. Co z tym zrobic zeby ręka nadawała się do "użycia"?
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Troche mało wygodne miejsce na plaster. A co zrobic z naderwaną odstającą skórą?
...
Napisał(a)
mozesz ja delikatnie odciac i zdezynfekowac woda utleniona. tak, malo wygodne miejsce ale poza naklejeniem plastra nic wiecej zrobic nie mozesz. oszczedzaj te dlon dopoki sie nie wygoi
...
Napisał(a)
no to bedziesz mial problem bo jak dalej to miejsce bedzie draznione bedzie sie papralo. ten odcisk powinien wyschnac i wygoic sie.
...
Napisał(a)
Nie piszesz nic o rękawicach ochronnych... Używasz?
Co do zabezpieczeń - plaster/bandaż/rękawica.
Co do zabezpieczeń - plaster/bandaż/rękawica.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
o wlasnie, kolega krzykacz trafil w sedno. plaster ewentualnie bandaz i rekawica powinny zalatwic sprawe.
...
Napisał(a)
mialem kiedys taki, tylko pod srodkowym palcem, po calodniowej walce ze szpadlem- i to bez rozgrzewki.
nastepnego dnia tak bolal 'ciagnol' ze nie moglem dloni zacisnac i na dodatek ropa zalatywala.
dnenerwowala mnie to i niewiele myslac zacisnolem zeby i zwieracze i oblalem cwaniaka (-odciska) spirytem asycyli-costam (ten z apteki), usech ,a rana calkowicie znikla po paru tygodniach.
wiem ze to nie jest zdrowe, ale czasem trzeba zacisnac zeby, bo cos tak nieistotnego jak bol nie moze byc wymowka do przerwania np. treningu
.
nastepnego dnia tak bolal 'ciagnol' ze nie moglem dloni zacisnac i na dodatek ropa zalatywala.
dnenerwowala mnie to i niewiele myslac zacisnolem zeby i zwieracze i oblalem cwaniaka (-odciska) spirytem asycyli-costam (ten z apteki), usech ,a rana calkowicie znikla po paru tygodniach.
wiem ze to nie jest zdrowe, ale czasem trzeba zacisnac zeby, bo cos tak nieistotnego jak bol nie moze byc wymowka do przerwania np. treningu

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!