Szacuny
0
Napisanych postów
38
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
459
Siema:)
Mam problemik otóż w poprzednim roku jak jechałem skuterem to odmroziłem sobie ręce. Macie może jakieś sposoby na to bo nieestetycznie to wygląda i wstyd pokazać ręce a co mówić podać komuś rękę. Pytanie kieruje głównie do osób które miały już problem i go rozwiązały lub wiedzą jak go rozwiązać.Z góry dzięki za pomoc i wszelkie porady:):)
Szacuny
0
Napisanych postów
38
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
459
Najgorsze jest to że nieskutkuje ja te sposoby już wyprubowałem i nic żadnego efektu smarowałem przez całe wakacje aż do tego tygodnia i nic niewidać poprawy:(:(:(
Szacuny
4
Napisanych postów
252
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4133
nie wiem czy Cie pociesze, ale ja niestety długo się leczyłem z odmrożen:P próbowałem przeróżnych metod, ale lipa. Często rączki były fioletowe. Najlepszą metodą jest niedopuszczenie do kolejnych, bo o to nietrudno. A tak to rękawice, jak Ci zimno w łapki koniecznie odrazu je ogrzej. Często smaruj kremikiem do rąk (po kąpieli najlepiej)i czekaj. Innego wyjscia nie widze (po sobie):P
Szacuny
7
Napisanych postów
620
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
41512
Jak byłem mały to odmroziłem sobie poliki tak, że mi odpadła z nich skóra. Dzisiaj po -nastu latach nic nie widać, całkowite zero śladów. Natomiast na przedramieniu mam lekko widoczne "kółko" ciemniejszej barwy, po odmrożeniu rozprężającym się gazem.
Szacuny
4
Napisanych postów
252
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4133
odmrożenia zaczeły sie jak bawiłem sie w harcerzyka czyli kolo 5 klasy podstawówki. A ustały pod koniec 3 gim czyli jakos na kwiecień tego roku:P ( bo tak nawet na lato bylo zimno mi w rece;d)