Zauważyłem ze pod pachą (lewa) mam duże odparzenia, nie dawno kupiłem koszulkę na trening (obcisła under armour) i teraz widze oparzenia. Czy to przez to? Bo chyba powinienem miec pod obydwoma pachami jeśli tak. W miejscu gdzie są pachy przechodzą szfy ale nie czułem żadnego tarcia na treningu. Dodam również ze nie dawno (kilka dni temu) używałem perspi blocka na pocenie, ale to kilka dni temu, co może być przyczyną, help!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Perspi block np podrażnia i mógł wysuszyć skórę, zrób kilka trenngów z inną koszulką, nie używaj perspi blocka i zobacz. Jak będzie ok to załóż koszulkę UA jak wystąpią ponownie to bedziesz miał winowajce
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Okej, tak zrobię, mam nadzieję że to nie przez koszulkę bo tania to ona nie była :/
...
Napisał(a)
j/w, tego typu produkty bardzo często podrażniają już zaraz po użyciu, a przy treningu jest tylko gorzej. Odstaw i trenuj normalnie w tej koszulce, myślę że będzie OK.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
krzykaczj/w, tego typu produkty bardzo często podrażniają już zaraz po użyciu, a przy treningu jest tylko gorzej. Odstaw i trenuj normalnie w tej koszulce, myślę że będzie OK.
Tylko strasznie mnie boli to, do tego stopnia ,że uniemożliwia mi intensywniejsze ruchy lewą ręką, wstrzymam się przez weekend i posmaruje jakimś nawilżającym i wtedy zobaczę jak to bd, dzięki !
...
Napisał(a)
Ja po antidralu miałem czerwoną wysypkę i swędziało, musiałem dziada w nocy zmyć bo się nie dało wytrzymać.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!