Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Odstające lewe dolne żebro i ogólny wygląd.

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8484

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 23 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 35
Witam!
Mam 16, już za miesiąc 17 lat.
Zawsze miałem trochę masy, ale nie byłem gruby. W ubiegłe wakacje zacząłem się brać za siebie, odstawiłem napoje słodzone zacząłem cwiczyc brzuch a od ostatnich 2 msc ćwiczę na silowni i zrzuciłem z ok.81kg do 71.
W wyniku tej zmiany zauwżylem pewnie defekt mojego organizmu mam lewe dolne żebro odstające znacznie bardziej od prawego, z tego co czytałem nie jestem sam z takim problemem i jest on zapewne odziedziczony.

A moje zapytanie brzmi czy jeśli zbuduje większe mięśnie brzucha czy nie będzie to tak widoczne? Zawsze marzyłem o 6-paku, a teraz z odstajacym żebrem jeszcze chudszy chyba nie będę dobrze wyglądał. Co mi radzicie żebym robił ze swoją sylwetką, chcę zrobić jak najlepszą sylwetkę do wakacji potem ją utrzymać te 2 msc i nadal ćwiczyć :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 492546
Fizjoterapeuta / Osteopata / Ortopeda każdy z nich zbada na swój sposób dwaj pierwsi przeprowadzą terapię jeśli będzie taka potrzeba, trzeci natomiast będzie mógł zlecić wykonanie badań.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 23 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 35
Zdj

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 218 Napisanych postów 936 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 269919
A kręgosłup masz prosty? Jeszcze możesz mieć jakiś przykurcz z przodu po jednej stronie, co powoduje to rzekome odstawanie po drugiej stronie. Może idź do jakiegoś fizjo, niech to sprawdzi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Zamierzam, ale chcę się poradzić co robić jeśli okaże się, że to Po prostu genetyka. Jak wtedy zrobić najlepszą sylwetkę dla mnie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 492546
Kuba02

W wyniku tej zmiany zauwżylem pewnie defekt mojego organizmu mam lewe dolne żebro odstające znacznie bardziej od prawego, z tego co czytałem nie jestem sam z takim problemem i jest on zapewne odziedziczony.

co masz przez to namyśli ?

na zdjęciu nic nie widać a tam gdzie coś wystaje to prawe ? bo od lustra ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tak
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Namieszales mi w głowie to lewe ale odbicie lustrzane
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Odwrócone zdj dla zrozumienia

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Odwrócone zdj dla zrozumienia

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Sr za parę takich samych wiad ale jakiś lag

Zmieniony przez - Kuba02 w dniu 2019-01-13 15:08:41
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Ok , strona się zgadza teraz kwestia czym jest to spowodowane a wpływać na to może trochę czynników jak choćby wady postawy , problemy z kręgosłupem , miednicą , jakieś urazy / wypadki było coś ? Byłeś z tym kiedyś u specjalisty ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Skręcenie kostki II i III stopnia

Następny temat

Bark i dysproporcja

Spalanie
Polecane artykuły