mam lekko odstające uszy, Jak to zlikwidować? Czy granie na kompie w słuchawkach coś pomoże? Jak nie to dajcie jakieś dobre metody :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Możesz spróbować zlikwidować ten problem przy użyciu noża lub taśmy klejącej, ew. klejem "kropelka". Powodzenia!
...
Napisał(a)
Chrząstka się już ułożyła że tak powiem to tylko operacja plastyczna , nie słyszałem by można było to inaczej skorygować .
...
Napisał(a)
śmieszni jesteście
prosty zabieg u chirurga plastycznego, jeden z najprostszych i najtańszych
a wy chłopaka straszycie żeby to zaakceptował, głupie podejście
chociaż słodkiewicz ma odstające a jest taki uroczy
Zmieniony przez - sqrwiello w dniu 2012-04-21 22:01:52

prosty zabieg u chirurga plastycznego, jeden z najprostszych i najtańszych
a wy chłopaka straszycie żeby to zaakceptował, głupie podejście
chociaż słodkiewicz ma odstające a jest taki uroczy

Zmieniony przez - sqrwiello w dniu 2012-04-21 22:01:52
...
Napisał(a)
Nie wiem, czy taki tani ten zabieg :) Ja miałem operację w wieku 8 lat i kosztował chyba 3,5tys., co przy ówczesnej sile nabywczej pieniądza było dużą kwotą. Uszy już nie odstają, ale u mnie nie dało się ich skorygować, by wyglądały całkiem normalnie - teraz nie rzucają się w oczy, ale czasem ktoś zapyta, czy uprawiam MMA
PS Żeby Ci faktycznie nie odyebał jakiś pomysł z kropelką, bo trochę ludzi zrobiło już sobie tak krzywdę. Opaska nie pomoże, ale gdybyś miał swoje dziecko kiedyś, to ktoś mi mówił, że plastrem codziennie świeżym przyklejał noworodkowi i po pewnym czasie się skorygowało :)

PS Żeby Ci faktycznie nie odyebał jakiś pomysł z kropelką, bo trochę ludzi zrobiło już sobie tak krzywdę. Opaska nie pomoże, ale gdybyś miał swoje dziecko kiedyś, to ktoś mi mówił, że plastrem codziennie świeżym przyklejał noworodkowi i po pewnym czasie się skorygowało :)
"Słuchając haseł i siedząc, to nie dojdę nigdzie"
...
Napisał(a)
Slyszalem ze nawet mozna sie wystarac o refundacje operacji odstajacych uszu, ale pewnie jest niezemsko ciezko
...
Napisał(a)
jak ktoś ma naprawdę odstające płetwy to na pewno warto... zabieg jednak nie należy do tanich...
Powoli do celu ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!