Wrzucam fotki poglądowe. Dzięki za pomoc!

Zmieniony przez - Iniesta96 w dniu 3/13/2023 5:02:08 PM
Zmieniony przez - Iniesta96 w dniu 3/13/2023 5:02:42 PM
Ilość wyświetleń tematu: 900
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźGdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Siła ponad wszystko.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
anubis84Musisz ocenić co to jest jak tkanka tłuszczowa to redukcja, możesz tez mieć słabą ścianę brzucha np sporo pozycji siedzącej i wywala cały brzuch do przodu, spróbuj tego vacuum, dużo czasu nie zajmuje np podczas leżenia, siedzenia.
witorrr98Tak jak wyżej, czyli ćwiczenia wzmacniające na brzuch plus redukcja powinny zniwelować efekt wywalonego bębna :D
georguSłaby brzuch jak koledzy napisali jest dość powszechną przypadłością. Do tego że zdjęcia raczej widać, że fat do spalenia też tak jest
Iniesta96witorrr98Tak jak wyżej, czyli ćwiczenia wzmacniające na brzuch plus redukcja powinny zniwelować efekt wywalonego bębna :D
Dzięki, w takim razie za redukcję niedługo na pewno się zabiorę. A co do ćwiczeń - jakie polecasz? Zawsze mi się wydawało, że ten brzuch mam dość silny - codziennie przed treningiem robię deskę 3x1 minuta i dorzucam 4x10 wznosów nóg na drążku do kąta 90 stopni. Czasem robię treningi dedykowane tylko na brzuch. Co jeszcze mógłbym zrobić, chętnie przyjmę jakieś dodatkowe ćwiczenia :D
Siła ponad wszystko.
witorrr98Iniesta96witorrr98Tak jak wyżej, czyli ćwiczenia wzmacniające na brzuch plus redukcja powinny zniwelować efekt wywalonego bębna :D
Dzięki, w takim razie za redukcję niedługo na pewno się zabiorę. A co do ćwiczeń - jakie polecasz? Zawsze mi się wydawało, że ten brzuch mam dość silny - codziennie przed treningiem robię deskę 3x1 minuta i dorzucam 4x10 wznosów nóg na drążku do kąta 90 stopni. Czasem robię treningi dedykowane tylko na brzuch. Co jeszcze mógłbym zrobić, chętnie przyjmę jakieś dodatkowe ćwiczenia :D
Przede wszystkim nie sugerować się ilością ćwiczeń, a ich jakością i czuciem mięśniowym. Do tego możesz, skoro siedzisz przez większość dnia, świadomie napinać i prostować pozycję, gdy czujesz, że zaczynnasz się "wykrzywiać do przodu". Zawsze też coś tam ci to da :)
Siła ponad wszystko.
Nasz sklep
Mega promocja