Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
38
Mam problem,mianowicie chodzi o odstający tylek. Mam 17 lat, waze 75kg i strasznie odstajacy tylek (100cm jak mierzylem) i nie wiem co mam zrobic zeby sie go pozbyc. W domu cwicze na rowerze,dziennie spalam gdzies 500 kalorii przez 50 minut (tak mi przynajmniej wyswietla),nie jem slodyczy itd. Co powinienem jesc, jakie cwiczenia robic, jakas dieta i czy na rowerze powinienem jezdzic wiecej. Bardzo prosze o pomoc.
Zmieniony przez - Michalix w dniu 2016-05-24 11:17:26
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
38
flex1976
Ćwiczenia ogólnorozwojowe + odpowiednie nawyki żywieniowe.
Musisz również sprawdzić czy nie posiadasz wady postawy tzw pogłębionej lordozy.
A czy przypadkiem te cwiczenia nie spowoduja rozwoj miesni i tylek bedzie mi przez to bardziej odstawal? Tak czytalem,ze np jak komus tylek odstaje lepiej nie robic przysiadow bo bedzie jeszcze gorzej.
Szacuny
7
Napisanych postów
431
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
6604
Redukcja kolego. Z czasem zejdzie. Miałem ten sam problem sterczał aż się prosił by wziąć nóż i odciąć. Teraz to jest idealnie. No i nie tyle ćwiczenia wielostanowiskowe a co poprawne wykonywanie. Najwidoczniej tłuszcz na pośladkach ciężko zaatakować i z czasem się poddaje i zchodzi.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3032
Napisanych postów
51847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350793
Wklej zdjęcia sylwetki, w tym wieku zapewne przesadzasz, trenuj całe ciało, rób przysiady i inne ćwiczenia na dolne partie ciała, a za parę lat dowiesz się, że "dupy to lubią".
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
38
zaduzowaze
Redukcja kolego. Z czasem zejdzie. Miałem ten sam problem sterczał aż się prosił by wziąć nóż i odciąć. Teraz to jest idealnie. No i nie tyle ćwiczenia wielostanowiskowe a co poprawne wykonywanie. Najwidoczniej tłuszcz na pośladkach ciężko zaatakować i z czasem się poddaje i zchodzi.
Mozesz powiedziec cos wiecej o tych cwiczeniach wielostanowiskowych? Jakie to sa cwiczenia, ile serii, powtorzen i po jakim czasie bylo widac efekty.
Szacuny
7
Napisanych postów
431
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
6604
Chodziło mi o wielostawowe :P autokorekta złe wybrała słowo :P
A co do tych ćwiczeń to przysiady, MC, wiosłowanie sztangą, i wiele innych podczas których pracuje całe ciało ;)
Zmieniony przez - zaduzowaze w dniu 2016-05-25 00:00:24
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
38
zaduzowaze
Chodziło mi o wielostawowe :P autokorekta złe wybrała słowo :P
A co do tych ćwiczeń to przysiady, MC, wiosłowanie sztangą, i wiele innych podczas których pracuje całe ciało ;)
Zmieniony przez - zaduzowaze w dniu 2016-05-25 00:00:24
Ale nie jest tak,ze od przysiadow rosna miesnie w tylku i wystaje on jeszcze bardziej?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wszystko zależy czy to tłuszcz, czy mięsień. Ja miałem odstający tyłek w wyniku wady postawy. Nie chodzisz na palcach? Od tego zmienia się postawa i tyłek wystaje. Kobitki nie lubią chudych tyłków, ale ulanych też nie.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
38
Ernesto_Mendoza
Wszystko zależy czy to tłuszcz, czy mięsień. Ja miałem odstający tyłek w wyniku wady postawy. Nie chodzisz na palcach? Od tego zmienia się postawa i tyłek wystaje. Kobitki nie lubią chudych tyłków, ale ulanych też nie.
Raczej to jest tluszcz, skoro mam 100cm w tylku. Nie chodze na palcach i wydaje mi sie, ze mam lordoze,ale w moim przypadku tylek jest bardziej wysuniety do tylu niz plecy. Wiem,ze kobiety lubia facetow z tylkiem,ale na pewno nie z takim co ja mam - 100cm :/