Mam problem, gdy stoje np. na bacznosc w krotkich spodenkach to odstaja mi kolana mocno od nog xd moze ktos mnie wysmieje ale czy ejst sposob aby miec normalnie, nieodstajace kolana albo chociaz mniej odstaace kolana??
I tez co poradzic na chude nogi, uda mam masywne, ale nizej jest juz gorzej. Mam duzo fajnych sportowych spodenek na wf ale nosze tylko dwie pary ktore zagrywaja mi polowe kolan, bo przez te odstajace kolana i chude nogi glupio wygladam w takich ktore nie siegaja do kolan, a moi koledzy normalnie w takich wygladaja ; ( co zrobic aby temu zapobiec, czyli zeby tak kolana nie odstawaly i zeby nie miec az tak chudych nog?? chcialbym nosic wszystkie spodenki bez stresu ze glupio wygladam... : D
prosze o powage w komentarzach...
dodam, że za miesiac bede mial 15 lat i waze 55kg ; )
Zmieniony przez - mlodyczlowiek w dniu 2012-12-05 16:05:11
I tez co poradzic na chude nogi, uda mam masywne, ale nizej jest juz gorzej. Mam duzo fajnych sportowych spodenek na wf ale nosze tylko dwie pary ktore zagrywaja mi polowe kolan, bo przez te odstajace kolana i chude nogi glupio wygladam w takich ktore nie siegaja do kolan, a moi koledzy normalnie w takich wygladaja ; ( co zrobic aby temu zapobiec, czyli zeby tak kolana nie odstawaly i zeby nie miec az tak chudych nog?? chcialbym nosic wszystkie spodenki bez stresu ze glupio wygladam... : D
prosze o powage w komentarzach...
dodam, że za miesiac bede mial 15 lat i waze 55kg ; )
Zmieniony przez - mlodyczlowiek w dniu 2012-12-05 16:05:11