Witam, orientuje się ktoś ile mniej więcej wchłonie się oleju do 100g piersi z kurczaka podczas smażenia na patelni? Oczywiście pierś była w panierce i została wrzucona do rozgrzanego oleju, a następnie odsączona papierem. Jestem na redukcji i nie daje mi to spokoju ile wliczyc oleju, a dziewczyna chciała kotlety, więc nie miałem wyboru :/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Raczej nikt nie odpowie na to pytanie . Już zjadłeś wiec nie panikuj , przeżyjesz 

TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Wchłonie się zapewne sporo, ale nie do końca rozumiem jakie ma to znaczenie? Wystarczy znać podstawowe zasady smażenia aby wiedzieć, że zaleca się smażyć na minimalnej ilości tłuszczu. Około 5-10 gramów przeznaczasz na wysmarowanie patelni i taka też ilość wliczasz w bilans kaloryczny. Nie słyszysz przecież w głębokim tłuszczu żeby mieć co do tego wątpliwości. Polecam poczytać więcej na ten temat w artykule:
https://potreningu.pl/articles/3165/siedem-zasad-zdrowego-smazenia
https://potreningu.pl/articles/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia
https://potreningu.pl/articles/3165/siedem-zasad-zdrowego-smazenia
https://potreningu.pl/articles/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Jak to jednorazowa sprawa to się nie przejmuj, następnym razem mzoesz sobie przecież osobno zrobić, jej z panierką, wylej olej, przetrzyj patelnie i pierś sobie zrób. Albo jak jej robisz z opaneirką to sobie zrób bez i nie wsiąknie tyle tłuszczu co z paneirką byś robił
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!