
Oli-Oli olej rzepakowy o smaku masła
Opis
Nie przywiera do powierzchni
Sprawia że żywność w czasie smażenia nie przywiera do powierzchni naczyń. Ułatwia czyszczenie i mycie naczyń. Patelnie i sztućce można wycierać do czysta bez użycia płynu i skrobania. Zawiera czysty olej rzepakowy i lecytynę (naturalny roślinny składnik fasoli sojowej, który zapobiega przyleganiu do powierzchni naczyń).
Doskonały w dietach
Wspaniały smak i możliwość spożywania nawet w najbardziej wymagających dietach. Znakomity w dietach, eliminuje potrzebę użycia oleju, smalcu, tłuszczu, margaryny. Nie zawiera cholesterolu sody ani tłuszczu. Nisko kaloryczny sposób na smażenie. Zawiera o 95% kalorii mniej niż masło, margaryna lub olej na jednostkę.
Ekonomiczny i bezpieczny
Łatwy do użycia na patelni, garnku, grillu i nawet w naczyniach używanych w kuchenkach mikrofalowych. Chroni naczynia teflonowe i zapobiega zadrapaniu ich powierzchni.
Skład
Olej rzepakowy*, lecytyna, smak masła, beta karoten, woda, gaz wypychający.
* jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.
Zalecane dawkowanie
- Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć.
- Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni.
- Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
Wartości odżywcze
SKŁADNIKI AKTYWNE Olej o smaku masła
Porcja 0,25g
Ilość porcji w opakowaniu 557
Opakowanie 141g
Zawartość jednej porcji zaw:
Wartość energetyczna 0kcal
Tłuszcz 0g
Węglowodany 0g
Białko 0g
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/