Szacuny
136
Napisanych postów
6265
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
34223
Przeczytałem w kulturystyce 6(31) że ten suplement pomaga w pokonaniu kontuzji. Od 1,5 roku męczę sie z kontuzją stawu łokciowego, chodziłem na rehabilitacje to szpitala ale nic nie pomaga. Co prawda jest lepiej ale nie mogę ćwiczyć na tak dużych ciężarach jak bym chciał. Słyszałem że deca też jest dobra w przypadku kontuzji ale do tej pory nie używałem koksu i wolał bym żeby tak zostało. Jeżeli ktoś wie coś na ten temat to proszę o pomoc.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ten suplement jest wykożystywany wtedy gdy mięśnie rosną za szybko i ścięgna nienadążają podbno Olimp kolagen to wyrównuje żeby ścięgna "nie strzeliły"
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja biorę kolagen teraz gdyz bolało mnie kolano, robie to juz od miesiaca a kolanko nie chodzi wspaniale :)
Uważam więc że należy spróbować , choć twoja kontuzja trwa troche dłużej więc nie wiem czy też zadziała.
A pozatym jutro ide do lekarza w sorawie mojego łokcia więc jak się czegoś ciekawego dowiem to napisze.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Z własne doświadczeni powiem, że mi kolagenik pomógł, miałem uraz barku z którym bujałem się przez prawie rok. Łykałem kolagen przez ok 3 miechy i już jest prawie ok.
Lekarz sportowy też go polecał.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
podobno żelatyna spożywcza jest też dobra , ale w kolagenie są hydrolizatory żelatyny to podobno dziala lepiej o wiele o samej żelatyny(w kolagenie żelatyna też oczywiście jest)