Cześć wszystkim, mam 172cm wzrostu,92kg wagi. Trochę mięśnie jest ale aktualnie będę wycinał - już w końcu na to pora. Wytnę a potem budowanie suchej masy mięśniowej. No ale do rzeczy. Moja mama kupła Olimp Thermo Speed Extreme - oczywiście wziąłem to do ręki a tam skład bardzo "miły" dla organizmu...
tyrozyna = to co w napojach energy
ekstrakt zielonej herbaty= to co wypijam codziennie
ekstrakt z gorzkiej pomarańczy - pochodna owoca
ekstrakt guarany - Biorę codziiennie witaminy Treca z Guaraną
kofeina = przeiceż piję PEPSi light
ekstrakt pieprzu czarnego= szkodliwy pieprz? Akurat
No więc dlaczego spotykałem się z opiniami, że w młodym wieku nie wskazane są takie odżywki? Przekonany byłem, że fat burnery to jakaś nie wiadomo mocna odżywka a tu - wszystkie składniki znam mniej więcej. IMO to po takiej odżywce naprawdę przyspieszy się spalanie tłuszczu a poza tym jaki power będzie... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
PS. Moja mama ma dużą nadwagę a poza tym nadciśnienie... Czy aby ten power z tych capsów jej nie zaszkodzi. Moim zdaniem powinna najpierw schundąć normalnie aby załagodzić albo całkowicie wyleczyć nadciśnienie. Dodam tylko, że moja mama ma 44(rocznikowo) lata.
tyrozyna = to co w napojach energy
ekstrakt zielonej herbaty= to co wypijam codziennie
ekstrakt z gorzkiej pomarańczy - pochodna owoca
ekstrakt guarany - Biorę codziiennie witaminy Treca z Guaraną
kofeina = przeiceż piję PEPSi light
ekstrakt pieprzu czarnego= szkodliwy pieprz? Akurat
No więc dlaczego spotykałem się z opiniami, że w młodym wieku nie wskazane są takie odżywki? Przekonany byłem, że fat burnery to jakaś nie wiadomo mocna odżywka a tu - wszystkie składniki znam mniej więcej. IMO to po takiej odżywce naprawdę przyspieszy się spalanie tłuszczu a poza tym jaki power będzie... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
PS. Moja mama ma dużą nadwagę a poza tym nadciśnienie... Czy aby ten power z tych capsów jej nie zaszkodzi. Moim zdaniem powinna najpierw schundąć normalnie aby załagodzić albo całkowicie wyleczyć nadciśnienie. Dodam tylko, że moja mama ma 44(rocznikowo) lata.