Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Olimp - Amok

temat działu:

Olimp

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 29123

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12448 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296

Amok

Opis
URODZIŁEŚ SIĘ BY WALCZYĆ?
AMOK - Z TAKĄ ENERGIĄ NIKT NIE STANIE CI NA DRODZE

-Stworzony z myślą o współczesnych Fighterach
-Idealny podczas intensywnych treningów na macie i ringu
-Podnosi wytrzymałość, energię , koncentrację
-Tworzone i testowane we współpracy z profesjonalnymi zawodnikami sportów walki

AMOK to prawdziwy zabójca, stworzony dokładnie po to, by dawać skrajnie wysoką motywację i wytrzymałość, wpadniesz w dziką furię i poczujesz rozpierającą falę energii przetaczającą się po Twoim ciele po jego zażyciu, przez cały okres trwania treningu.

AMOK to unikatowa kompozycja precyzyjnie dobranych ilości beta-alaniny, L-tyrozyny i tauryny, uzupełnionych o rozrywającą porcję 1,3,7-trimetyloksantyny oraz ekstraktu z żeń-szenia.

Cenne uzupełnienie nadzwyczajnej kompozycji składników AMOK stanowi również przemyślany układ składników witaminowo-mineralnych, które warunkują niezachwiany przebieg procesów energetycznych zachodzących w organizmie podczas bardzo dużego obciążenia fizycznego.Wyłącznie standaryzowane ekstrakty roślinne oraz farmaceutycznej czystości aminokwasy tak niezbędne w prawidłowym przebiegu procesów energetycznych. Nie sztuką jest dać Ci chwilowego energetycznego kopa, ale przez kilka tygodni utrzymać wysoki poziom przemian metabolicznych w Twoim organizmie, potęgując przez to szybkość regeneracji i efektywność produkcji energii, to już najwyższa szkoła jazdy.
Zalecane dawkowanie

Dla wagi poniżej 70 kg: 1 kapsułka Olimp Amok na 30 min. przed wysiłkiem fizycznym. Powyżej 70 kg 2 kapsułki 30 min. przed planowanym wysiłkiem lub inaczej po konsultacji z dietetykiem sportowym. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany, jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Wartości odżywcze

SKŁADNIKI AKTYWNE Amok
Porcja 1kap.
Ilość porcji w opakowaniu 60
Opakowanie 60kap.
Zawartość jednej porcji zaw:
Białko 1,1g
Węglowodany: 0g
- w tym cukry 0g
Tłuszcze: <0,01g
- w tym tłuszcze nasycone 0g
Błonnik 0g
Sód 0g
Amok Energy Rush Blend: 488mg
Beta alanina 175mg
1,3,7-trimetyloksantyna (kofeina) 125mg
Ekstrakt z guarana (22% kofeiny) 113mg
Ekstrakt z żeń-szenia koreańskiego: 75mg
- w tym 7% ginsenozydów 5,25mg
Tauryna 275mg
L-tyrozyna 250mg
Magnez 75mg
Witamina B6 1,75mg

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 12
bardzo dobrze działa przy uprawianiu sportów walki, dwie tabletki przed potrafią mnie obudzić :) produkt godny polecenia :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1134 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 24564
Kilka miesięcy bez jakichkolwiek przedtreningówek i całkiem fajnie na mnie ten środek zadziałał.Od razu dla tych wszystkich co wezmą nic nie poczują i będą pisać że lipa to proponuję dać organizmowi odpocząć od środków kilka miesięcy i dopiero wówczas obiektywnie można ocenić środek a nie jak wiekszość lecieć na mezomorpach itp i wskocza na to i od razu że nie działa.Pozdro!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Działanie 5/5 a do tego dobra cena. Olimp zrobił naprawde dobry ruch z tym produktem
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 222 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 8573
ja totalnie nie polecam przy wadze 80 kg producent zaleca 2 tabletki i nic ani troche nie poczułem jakiejkolwik zmiany zwiekszyłem do 3 tez nic do 4 tez nic :) nie polecam ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
A stosowałeś wcześniej jakąś przedtreningówke?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 222 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 8573
nigdy to była pierwsza ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
To widocznie Twój organizm tak zareagował, Mnie po nim ładnie kopalo
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
w jakich dawkach stosowales ? :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
2caps na 70kg pierwsze opakowanie, drugie opakowanie kupiłem odrazu i brałem 3caps przez 2 tygodnie a reszte już po 4 caps
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
to dość sporo dawke zalecaną przekroczyłes :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
No ale działało
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Olimp - Alergomin

Następny temat

Olimp - Żurawina uro-complex

Spalanie
Polecane artykuły