Szacuny
21
Napisanych postów
1548
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16018
Jak jesteś zdrowy to nic Ci nie będzie.
Sprawdź sobie jakie masz ciśnienie.
Ja wczoraj miałem w biurze 34 stopnie, duchota i 4 kapsy łykam dziennie. Wszystko jest ok.
Sprawdź jak reagujesz na kofeinę, bo może Cię przy większej dawce telepać i będziesz się obracał czy nikt Cię nie śledzi (tak to określam -nadpobudzenie).
Szacuny
1
Napisanych postów
78
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2320
dobry produkt. efekty zadowalające.
brak jakiś extremalnych reakcji żołądkowych (z wyjątkiem pierwszej dawki 2kps. po których było mi słabo, później to sie już nie powtórzyło).
przestrzegam przed pomysłami by rozpuścić zawartość kapsułki w wodzie czy w czym innym bo rozpuszczalność jest zerowa a smak fatalny.
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
190
oceniłem na "nie polecam"
zjadłem w sumie 2 opakowania po 90 kapsułek (czyli w sumie 180 kapsułek)
jedyne co mi dawał ten produkt to pobudzenie ze względu na dużą zawartość kofeiny, oraz cholerne pocenie się, co w pracy zawodowej było bardzo uciążliwe, natomiast efektów w spalaniu tłuszczu na przełomie dwóch miesięcy brania nie zauważyłem kompletnie żadnych!!!Ważę 105kg i kombinowałem różnie z dawkowaniem... próbowałem w wersjach dwie kapsułki dziennie (wtedy nie czułem wogóle jego działania), próbowałem 4 kapsułki dziennie (wtedy czułem się najlepiej, bo czułem działanie pobudzające i rozgrzewające, ale nie było mi niedobrze), oraz próbowałem 6 kapsułek dziennie (ale wtedy już odbijało się to negatywnie na moim sercu i ogólnym złym samopoczuciu jak i napadami depresji, oraz co jest nieco dziwne, piekły mnie przy tej dawce oczy!)
nie kupię go ponownie bo niestety jeśli chodzi o spalanie tłuszczu, na mnie kompletnie nie działa :( nic mi nie ubyło w pasie ani na wadze...
P.S.
...środek ten też wypróbował mój młodszy brat który nigdy w życiu sztangi w rękach nie miał i z nadwagą nigdy nie miał problemów... kupił sobie od tak na spróbowanie aby się dorzeźbić na wakacje... chłopak ma 24 lata, 85kg wagi i biorąc 2 kapsułki dziennie trzęsły mu się ręce i miał po tym przekrwione oczy :) niezły czad :) ...a efekty w spalaniu miał naprawdę mizerne po miesiącu brania dawki zalecanej przez producenta (czyli dwa kapsy dziennie)