Z góry dzieki.
...
Napisał(a)
Mam takie skromne pytanie jak w temacie. Co jest lepsze, po czym więcej przebędzie się na wadze, rozrośnie się? Ile zastzryków najlepiej (czy 6 to akurat)? Czy moglibyście również uwzględnić szkodliwość?
Z góry dzieki.
Z góry dzieki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
w sklad omki wchodza 4 estry testosteronu........ pytanie jakie zadales jest z lekka glupawe..........poczytaj troche tu na forum o w/w srodkach i wroc.
...
Napisał(a)
Omka występuje w postaci 250mg/ml, Testosteron Enanthate 250mg/ml i jeszcze inne, natomiast polski(prolongatum)100mg/ml a Deca 50/100/200/300mg/ml najczęściej jednak 200mg.
Najlepszym wyborem jest na początek Enanthate w dawce 300-400mg na tydzień, w miarę upływu czasu na cyklu spostrzegasz jak na Ciebie działa i jakie skutki uboczne wywołuje. Jeżeli na początku używasz dwóch środków (Test+Deca)i pojawia się ginekomastia nie wiesz od którego środka ona pochodzi - czy z konwersji do estrogenów czy też progesteronu. W miarę zdobywania doświadczenia dołącza się kolejne środki, takie jest moje zdanie. Nie zapominaj o Clomidzie na końcu!
Najlepszym wyborem jest na początek Enanthate w dawce 300-400mg na tydzień, w miarę upływu czasu na cyklu spostrzegasz jak na Ciebie działa i jakie skutki uboczne wywołuje. Jeżeli na początku używasz dwóch środków (Test+Deca)i pojawia się ginekomastia nie wiesz od którego środka ona pochodzi - czy z konwersji do estrogenów czy też progesteronu. W miarę zdobywania doświadczenia dołącza się kolejne środki, takie jest moje zdanie. Nie zapominaj o Clomidzie na końcu!
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Lttiger- wiem jaki jest skład tych sterydów, juz to pzrerabiałem lecz nie wiem jaka różnica, który jest lepszy, po którym więcej na wadze przybęde. Z tego co wyczytałem omka ma wielokrotnie wiecej rodzajów testosteronu więc musi byc lepsza. Jednak jakie są skutki uboczne.
Uriel- czy mógłbyś wytłumaczyć jaką postać najlepiej kupić(najmocniejszą?). Chciałem jeszcze wiedzieć ile tego brać na tydzień jeśli cykl ma trwać miesiąc. Co ile brać strzała ( 5 dni?).
A gdyby brać dece i omke w jednym cyklu to by to zwielokrotnilo wyniki (pozytywne) czy lepiej dać sobie spokuj.
Uriel- czy mógłbyś wytłumaczyć jaką postać najlepiej kupić(najmocniejszą?). Chciałem jeszcze wiedzieć ile tego brać na tydzień jeśli cykl ma trwać miesiąc. Co ile brać strzała ( 5 dni?).
A gdyby brać dece i omke w jednym cyklu to by to zwielokrotnilo wyniki (pozytywne) czy lepiej dać sobie spokuj.
...
Napisał(a)
Cykl na długich estrach czyli typowo masowy przez 4 tygodnie to pomyłka. Conajmniej 8. Jeśli chodzi Ci tylko o to aby wyglądać jak bramkarz z wiejskiej dicho to proszę bardzo możesz brać Omnadren, lecz nie więcej jak 500mg/tydzień - środek ten pomimo 4 estrów ma ten jeden, chyba hexanian który powoduje, że cholernie zalewa wodą. Proponuję Enanthate 400mg przez 11 tygodni i do tego Dece przez 10 tygodni w dawce 300mg. Nie zapomnij o Clomidzie 2 tygodnie po ostatnim strzale Teścia!
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Właśnie nie chce wygładać jak bramkarz z wiejskiej dicho. Dlatego myślalem, że taki krótki cykl na miecha i strzał tylko co 5 dni.
A jakie są skutki uboczne po takim cyklu jak zaproponowałeś?
I czy mógłbyś podać ceny omki, deci i tescia?
A jakie są skutki uboczne po takim cyklu jak zaproponowałeś?
I czy mógłbyś podać ceny omki, deci i tescia?
...
Napisał(a)
Omka około 35-40, Prolo 30-35, Deca 28-30
Skutki uboczne, no cóż - nie pozostaje Ci nic innego jak wyszukiwarka - temat: negatywne oddziaływanie SAA!
Skutki uboczne, no cóż - nie pozostaje Ci nic innego jak wyszukiwarka - temat: negatywne oddziaływanie SAA!
...
Napisał(a)
Uriel znalzlem skutki uboczne (temat:Skutki uboczne SAA). Strasznie cię pytaniami zarzucam, ale chcialem jeszcze wiedzieć dlaczego taki dlugi cykl musi być az 11 tygodni i czy te ceny to za ampułke(np. omka = 250mg to 35 do 40 zł ) jeszcze razy 11 tygodnii (na tydzien strzal) plus clomid , bialko i witaminy to troche bedzie kosztowało.
...
Napisał(a)
Testosteron Prolangatum (enanthate) Jelfa 5 ampułek ok.45 zł
Omnadren 250 4 ampułki okolo 45 zł
Deka okolo 35 zl jedna ampułka
A bierze sie tak dlugo bo np. deka sie dlugo rozkreca i nie ma sensu robic cyklu i przerywac go w tym momencie co sterydy najbardziej dzialaja =]
Omnadren 250 4 ampułki okolo 45 zł
Deka okolo 35 zl jedna ampułka
A bierze sie tak dlugo bo np. deka sie dlugo rozkreca i nie ma sensu robic cyklu i przerywac go w tym momencie co sterydy najbardziej dzialaja =]
Iść swoją drogą - nie dać satysfakcji wrogom -[][]--respect--[][]-
...
Napisał(a)
Czyli podsumowując wypowiedzi i to co wyczytałem o tych sterydach na http://www.kulturystyka.pl/index.html to pogrupuje je tak:
Najlepszy efekt: Najmniejsza szkodliwość:
1. OMNADREN 250 1. DECA-DURABOLIN
2. DECA-DURABOLIN 2. TESTOSTERON
3. TESTOSTERON 3. OMNADREN 250 (DUŻA szkodliwość)
Jedynie cena deci jest że tak powiem okrutna, reszta w sam raz.
Jeśli źle pogrupowałem to mnie poprawcie.
Najlepszy efekt: Najmniejsza szkodliwość:
1. OMNADREN 250 1. DECA-DURABOLIN
2. DECA-DURABOLIN 2. TESTOSTERON
3. TESTOSTERON 3. OMNADREN 250 (DUŻA szkodliwość)
Jedynie cena deci jest że tak powiem okrutna, reszta w sam raz.
Jeśli źle pogrupowałem to mnie poprawcie.
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!