Witam.Zazwyczaj na 2 godziny przed snem zjadam omlet z 7 jaj. I tu pytanie czy moge tak jesc czy zmienic lub moze ograniczyc sie do samych bialek??? Staramam sie trzymac diete na tyle na ile mi praca pozwala
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
aldonakowalkowska
nudzi ci sie, czy chcesz sie szybko z forum pożegnać za spamowanie?
2
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
to czy całe czy nie to zalezy od bilansu kwasów tluszczowych, w jajach masz nasycone
...
Napisał(a)
Jeśli wszystko wliczone w bilans to obserwuj swój organizm jak reaguje. Jeśli nie odkłada Cie się tłuszcz to możesz smiało wcinać. Podstawa to obserwacja własnego organizmu.
...
Napisał(a)
27 lat cwicze od okolo 4 lat na silowni.Dieta wyglada tak. Posilki mniej wiecej co okolo 2,5 godziny
1 Platki owsiane 100g i owoce
2 Piers kurczaka 200g i 100 g ryzu warzywa
3 Jak wyzej
4 Jak wyzej
5 Omlet a przed spaniem 200g twarogu chudego i w ciagu dnia takze kostka twarogu 200g
Prosze o ewentualne poprawki.
1 Platki owsiane 100g i owoce
2 Piers kurczaka 200g i 100 g ryzu warzywa
3 Jak wyzej
4 Jak wyzej
5 Omlet a przed spaniem 200g twarogu chudego i w ciagu dnia takze kostka twarogu 200g
Prosze o ewentualne poprawki.
...
Napisał(a)
brak warzyw, zdrowych tłuszczow i pelnowartosciowego bialka w 1
jaki przyjles rozklad btw?
Zmieniony przez - lukash_g w dniu 2010-05-04 22:34:46
jaki przyjles rozklad btw?
Zmieniony przez - lukash_g w dniu 2010-05-04 22:34:46
...
Napisał(a)
B 2,5
W 3-4
T 1-1.5
taki mialem zamiar mniej wiecej. Dodam ze raz dziennie wypijam odzywke bialkowa i z rana gainera
W 3-4
T 1-1.5
taki mialem zamiar mniej wiecej. Dodam ze raz dziennie wypijam odzywke bialkowa i z rana gainera
...
Napisał(a)
Zamiast robić takiego gigant omleta daj kilka jaj na śniadanie. Ogólnie to coś mi się nie widzi to Twoje 2,5g białka, 600g piersi, 7 jaj, twaróg i do tego jeszcze odżywka O_o Chyba że ważysz ze 100kg chociaż. Dodatkowo jak wyżej wspomniano przy takiej diecie brak warzyw to jakieś nieporozumienie.
...
Napisał(a)
suple też należy wliczać...
1
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Waze 98kg wzrost 182 Biceps 45 Pas niestety 96 Udo 64 z supli mam tylko 20 g bialka ja koncze prace o 20 pracuje fizycznie wiec jak mam zaspokoic glod zmniejszajac liczbe jajek w kolacji ? Warzywa jem 3 razy dziennie ale niestety nie za duzo poniewaz nie przepadam za nimi zmuszac sie nie bede. Pisalem ze staram sie trzymac jako tako diete do doskonalosci jej brakuje duzo ale nie mam zamiaru startowac w zadnych zawodach. Chce po prostu w miare dobrze wygladac.
...
Napisał(a)
pokaż Tą diete wklej ją jeśli ma być redukcyjna trzeba powli odejmować
zanim coś napiszesz przeczytaj o rónowadze kwasowo zasadowej
zanim coś napiszesz przeczytaj o rónowadze kwasowo zasadowej
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!