Czy taka opaska coś pomaga w regeneracji kolana, czy jest to pic na wodę???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Trenowałem kiedyś footbag i widziałem, że wielu dobrych zawodników ją stosowało, więc na pewno coś daje.
...
Napisał(a)
Jak sobie zawiniesz sznurek w okół kolana i bedziesz sobie w mawiał ze pomaga to za oszczedzisz troche monety.
...
Napisał(a)
>Trenowałem kiedyś footbag i widziałem, że wielu dobrych zawodników ją stosowało, więc na pewno coś daje.
Niektórzy sportowcy stosują opaski którymi mają obwiązane kolana. Ale nie mają one nic wspólnego z magnesami, po prostu mechanicznie mają zmieniać sposób pracy kolana. Ma to pewien sposób sens wtedy, gdy kolano nie pracuje optymalnie, a wykonywana praca je przeciąża.
Zmieniony przez - bomber w dniu 2012-05-09 08:53:43
Niektórzy sportowcy stosują opaski którymi mają obwiązane kolana. Ale nie mają one nic wspólnego z magnesami, po prostu mechanicznie mają zmieniać sposób pracy kolana. Ma to pewien sposób sens wtedy, gdy kolano nie pracuje optymalnie, a wykonywana praca je przeciąża.
Zmieniony przez - bomber w dniu 2012-05-09 08:53:43
...
Napisał(a)
to sa opaski do stabilizowania rzepki jesli akurat z nia sa problemy.natomiast ta od dr levina to wątpie czy nawet do tego sie nadaje
...
Napisał(a)
Do stabilizacji rzepki powinno się używać opasek/stabilizatorów/tapingu dobranych odpowiedni przez specjalistę. Niejednokrotnie odpowiednią korektą rzepki nie zajmują się sami fizjoterapeuci chociaż są tacy którzy się tych wyzwań podejmują, to zadanie dla ortopedy. Taka opaska podejrzewam ze pomoże dziadziowi który chomeopatycznie uwierzy w magiczne właściwości magnetyczne tej opaski.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!