Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Opinie Bulk Powders - warto?

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 71039

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 462 Napisanych postów 9062 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91467
O ile mnie pamięć nie myli to jadłem ich suszone wołowiny i uratowały mi życie w 16godzinnym locie samolotem Co do reszty produktów to nie jadłem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 71 Napisanych postów 339 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 214305
A ja polecam, dobre ceny, częste promo. Białko z dodatkiem leucyny sojowej, ale w jakiś minimalnych ilościach, smakowo bardzo OK, szczególnie wanilia i czekolada-karmel.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 84 Napisanych postów 969 Wiek 50 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 161334
LECYTYNY sojowej a nie leucyny. To diametralna różnica. Lecytyna jest emulgatorem, a leucyna to najważniejszy aminokwas egzogenny.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
No tak, pomyłka. Sorry.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12445 Napisanych postów 161894 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240269
Eltoro_KrK
O ile mnie pamięć nie myli to jadłem ich suszone wołowiny i uratowały mi życie w 16godzinnym locie samolotem Co do reszty produktów to nie jadłem.

wazne zeby nie bylo w skladzie cukru%) bo juz z taka wolowina sie spotkalem

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 84 Napisanych postów 969 Wiek 50 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 161334
Jadłem trochę ich produktów. Mają przepyszne masło czekoladowe z orzechów laskowych. Smakuje lepiej niż nutella, a ma tylko kilka g cukru(węgli) na 100g.
Niezły jest też Vitafiber - słodki błonnik w proszku. Dobry jako "wypełniacz" do wypieków.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 635 Napisanych postów 41491 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 246659
Ja tez jak najbardziej polecam bulkpoders jezeli chodzi o WPC i WPI. Inne suple juz niekoniecznie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Kreatynę myślę, że też można śmiało brać.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 635 Napisanych postów 41491 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 246659
No ja HCL Krety od nich nie skonczylem bo mnie mdlilo po tym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12445 Napisanych postów 161894 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240269
chyba kazda hcl ma to do siebie ze smakuje niestety dosc kiepsko.
mialem 2 roznych firm i bylo podobnie. zdecydowanie tylko w kapsy bym celowal

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Izolat Białka Wołowego vs Izolat Białka Serwatkowego

Następny temat

jabłczan kreatyny

Spalanie
Polecane artykuły