Witam wszystkich,Chcialbym zasiegnac opini o Cell Pump biogenixa:jakie efekty z czym łaczyc.ile ma trwac kuracja i czy ogolnie sie sprawdza,Jeszcze ogolnie pytanie o jabłczan kreatyny,czy on naprawde sie sprawdza??A co myslicie o 3m1 creatin biogenix??i jeszcze jedno,Po treningu najlepiej gainer,a bialko po jakim czasie?.Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
najlepiej to sprawdza sie dieta
...
Napisał(a)
CP jest dobre pomaranczowe. Napewno lepsze niz zwykla kreta. Mozesz brac
!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !
...
Napisał(a)
Witam!
Ja jestem wlasnie w srodku cyklu z cp i bardzo sobie chwale (biore razem z mono megabola - moim skromnym zdaniem tez calkiem niezla kreatynka)
Biore mono rano a cp po treningu lub po prostu wieczorem (jak bralem cp rano to niestety mialem sraczusie :) hm... ciekawe, prawda? :)
Jestem juz po kilku(nastu) cyklach na mono i cp dziala na mnie na prawde rewelacyjnie :)
Wszystkim polecam.
Pozdro.
Ja jestem wlasnie w srodku cyklu z cp i bardzo sobie chwale (biore razem z mono megabola - moim skromnym zdaniem tez calkiem niezla kreatynka)
Biore mono rano a cp po treningu lub po prostu wieczorem (jak bralem cp rano to niestety mialem sraczusie :) hm... ciekawe, prawda? :)
Jestem juz po kilku(nastu) cyklach na mono i cp dziala na mnie na prawde rewelacyjnie :)
Wszystkim polecam.
Pozdro.
Zapraszam na mój kanał:
https://www.youtube.com/c/krzysztofjaruszewski
...
Napisał(a)
Ja obecnie tez jestem na cyklu CP+Mono i na pisanie o efektach jeszcze za wczesnie ale troszke sie rozczarowalem bo nie czuje (mam na dzieje ze na razie) tej przyslowiowej "pompy" w miesniach. Mozliwe ze troche za duzo sie spodziewalem po CP bo myslalem ze odczuje na prawde widoczna roznice miedzy braniem samego mono a polaczenia CP+Mono a niestety z przykroscia stwierdzam ze jak na razie roznicy nie widze
...
Napisał(a)
A ile tych miarek CP na porcje sypaliscie bo ja na 1 sypie 2 plaskie tak jak jest napisane!Czy to nie za malo????
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!