hu is de men?
aj ej de men ! :D
...
Napisał(a)
Witam... Jak wiadomo w trakcie cyklu sie puchnie, wiec powiedzcie mi co najlepiej stosowac aby pozbyc sie opuchlizny na twarzy??? Czy jest jakas masc lub tabletki??? Z gory Dzieki za rady!
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
10mg tamoxifenu co wieczór.....powinno pomóc
dziewczyny to najmocniejszy narkotyk
...
Napisał(a)
to zalezy po omce i po suscie bylem spucniety jak bym mial swinke odrazu bylo widac po winie natomiast zero opuchlizny przy dobrejk diecie natomist jak nie stoswoalem diety tez lekko spuchlem
>>>NIENAWISC DO POLICJI TAK ZOSTALEM WYCHOWANY<<<<
...
Napisał(a)
wywal z diety węgle proste, ogranicz sól, bierz 50mg cynku ED - powinno nieco pomóc, jeśli nie to zostaje nolva
albo po prostu omka jest nie dla ciebie
albo po prostu omka jest nie dla ciebie
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
czas najlepiej leczy tego typu dolegliwosci nie wiem ile jestes pocyklu ale ja tak miałem pod koniec cyklu buzia jak dynia ale po 2 miesiac było juz ok i tobie tez tak radze nic tak nie łagodzi obyczaii jak czas POZZDRO
Młody początkujący Pudzian
...
Napisał(a)
Tak jak koledzy wyżej (cynk/dieta/nolwa). Lukaszek1 chodzi mu podczas cyklu, czytaj uważnie, a po cyklu przecież wiadomo że samo zejdzie.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
niektorym nic nie pomoze
morda puchnia jak bania czy na omce, czy na propie
morda puchnia jak bania czy na omce, czy na propie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!