Pisalem juz ze straszny bol mam pare godzin po kluciu,ktory sie utrzymuje pare dni, dzis tez doszla opuchlizna przy kosci ogonowej i straszny bol w tej czesci i gornych czesicach posladkow,bije na luzny posladek, igla 6. Jakie moga byc powody?
...
Napisał(a)
Witam, jestem na cyklu prop 100 mg e2d.1 cykl.
Pisalem juz ze straszny bol mam pare godzin po kluciu,ktory sie utrzymuje pare dni, dzis tez doszla opuchlizna przy kosci ogonowej i straszny bol w tej czesci i gornych czesicach posladkow,bije na luzny posladek, igla 6. Jakie moga byc powody?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
moje uda znosza na szczescie wszystko ;) tylko lewe kolano nie lubi trenu ace :( strasznie nak***ia po strzale jakies 30 minut ;D
MY BODY IS A MACHINE
...
Napisał(a)
może byc wiele powodów - reakcja alergiczna , syfiasty towar , itp
snara
...
Napisał(a)
jaka firma? Jak nie do zniesienia ból to albo zmien estr albo firme. Propy zazwyczaj bolą, jednych bardziej innych mniej.
...
Napisał(a)
może źle wbiłeś
...
Napisał(a)
skoro masz opuchlizne przy kości ogonowej to w jakie miejsce w pośladku biłeś??
...
Napisał(a)
prawy posladek prawa gorna ciwairtka. GOLDLINE FIRMA 3 iniekcja, nie da rady zmienic poniewaz nie dam rady juz zalatwic.
...
Napisał(a)
czyli dobre miejsce
wychodzi na to że towar lipny ale osobiście nie znam tej firmy
wychodzi na to że towar lipny ale osobiście nie znam tej firmy
...
Napisał(a)
albo syf w środku,lub tak reagujesz.Może z czasem się organizm przyzwyczai,daj jakiś ibuprofen i patrz czy nie łapiesz gorączki,gorączka świadczyła by o jakies infekcji.Jeśli była by gorączka do lekarza po antybiotyk.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!