Witam serdecznie, w styczniu doznałem złamania ręki. Konkretnie nasady dalszej kości promieniowej. Gips na 4 tyg. Miesiąc temu zdjęto mi gips, skończyłem w ubiegłym tygodniu rehabilitacje. Ręka jest sprawna, zakres ruchomości jest praktycznie taki sami jak przed złamaniem, nic nie boli, generalnie wszystko w najlepszym porządku. Wykonuję ćwiczenia wzmacniające rękę, powoli chciałem dorzucać ćwiczenia z lekkimi obciążeniami jednak martwi mnie to, że ręka jest ciągle spuchnięta i często sina. Czy to normalne? Kiedy mogę spodziewać się że opuchlizna całkowicie zniknie? Oczywiście wiem że lepiej wybrać się do lekarza ale na samą myśl o kolejkach wolę najpierw zapytać tutaj niż stracić cały dzień w przychodni by dowiedzieć się że to normalne i niedługo ustąpi. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
skonsultuj z lekarzem prowadzacym obrzek, jak nie bedzie przeciwwskazan(wynikajacych z problemem ukladu krwionosnego konczyny, nie plenego zrostu) mozna wyprobowac drenaz limfatyczny
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!