Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Opuchnięte nogi, zatrzymanie wody

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 688

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 124 Wiek 24 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1285
Siemka, od jakiegoś miesiąca mam problem z zatrzymaniem wody w organizmie, szczególnie w okolicach łydek. Nie wiem czy może być to powiązane, ale mam słaby sen max 6 godzin(w ciągu dnia nie czuję zmęczenia, czy podczas treningu, wręcz przeciwnie), czasem zdarza się również ze przed 1 może 2 dni nie jestem w stanie usiąść na toaletę.
Robilem badania krw USG jamy brzusznej, EKG serca, rtg jamy brzusznej i klatki piersiowej i wszystko jest ok. Jedyne co to lekko podwyższone ast i glukoza 65(70-99), ft3 lekko ponad normę
Aktualnie redukcja bf dość niski (kostka na brzuchu lekkie żyły, prążki na nogach)
Hormon 4iu ed, master 75ed, enan 100 ed, clen 40ed, joha 5ed, novo 1,25 ed

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106288 Napisanych postów 378294 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711520
Ankieta działu
Wrzuc wyniki badań

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 124 Wiek 24 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1285
1. WIEK:24. WAGA:86
3. WZROST:179
4. WYMIARY:
-biceps:43
-klatka:117
-udo:63
-talia:79
5. STAŻ NA SIŁOWNI:3
6. DIETA:
-białko: 250
-węglowodany: 350
-tłuszcz:40
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: troche ich bylo
8. TRENING: ppl, klata plecy, ramiona
9. CEL CYKLU: redukcja
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:11
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry/dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:chyba nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):-
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 130
-martwy ciąg: 230
-przysiad:210
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Martow
Siemka, od jakiegoś miesiąca mam problem z zatrzymaniem wody w organizmie, szczególnie w okolicach łydek. Nie wiem czy może być to powiązane, ale mam słaby sen max 6 godzin(w ciągu dnia nie czuję zmęczenia, czy podczas treningu, wręcz przeciwnie), czasem zdarza się również ze przed 1 może 2 dni nie jestem w stanie usiąść na toaletę.
Robilem badania krw USG jamy brzusznej, EKG serca, rtg jamy brzusznej i klatki piersiowej i wszystko jest ok. Jedyne co to lekko podwyższone ast i glukoza 65(70-99), ft3 lekko ponad normę
Aktualnie redukcja bf dość niski (kostka na brzuchu lekkie żyły, prążki na nogach)
Hormon 4iu ed, master 75ed, enan 100 ed, clen 40ed, joha 5ed, novo 1,25 ed

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106288 Napisanych postów 378294 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711520
Joszka i hgh mogą trzymać wodę chociaż ilości idą niskie
Może coś z żyłami?
Jak Morfologia? Tutaj to jakiś dopler zyl by się sprawdził i upewnił
Dal bym do suplementacji diosmine ,czasem zdążą się ze pomaga masaż limfatyczny nog
1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Morfologia wzorowo, myslalem nad doplerem, ale ta retencja tak jak napisalem utrzymuje sie najbardziej w okolicy łydek, jednak w reszczie ciala tez ona wychodzi, wiec przycznyn szukalbym w czyms innym. ;/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
wrzuć sobie do suplementacji cyclotriven i solescin
1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22041 Napisanych postów 31891 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885353
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
EKG i USG klatki wyszło dobrze, kinaza może być przez to że dzień przed miałem ciężkie nogi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 202 Napisanych postów 599 Wiek 31 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 12232
Kreatyninę badałeś? Masz wysoki kwas moczowy, być może już masz dnę moczanową i pojawiają się stany zapalne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Mala aktualizacja dla osob ktore nadzieja sie na ten temat z podobnym problemem, ogarnalem podaz soli i unormowalem do 8g. Okazalo sie ze uzywalem okolo 20g, a mimo poprawnego wyniku sodu we krwi, to bylo przyczyna zatrzymywania wody
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Omnadren 250 wyniki testa

Następny temat

Skuteczne sposoby na ogarnięcie hematokrytu

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły