Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
263
Jeśli chodzi o kolana, to Gawęda, ale do niego są strasznie długie kolejki i jeden z jego uczniów - Jacek Walawski. Poskładał moje kolano, więc mogę go tylko polecać ;). Ma swój prywatny gabinet w Ortomixie na Kisielewskiego, przyjmuje też w Sanitasie. Operuje w Poniatowej(prywatnie i na fundusz), a ostatnio chyba też w szpitalu wojskowym. Sam też kieruje swoich pacjentów do swoich rehabilitantów, niestety rehabilitacja płatna, ale skuteczna.
Godni polecenia są także Mieczysław Gorzelak (Luxmed, PSK4) i Robert Węgłowski (PSK4 i chyba Ortomix)
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
163
Ja z moimi przypadłościami kolanowymi (które defakto pojawiły się po amatorskim truchtaniu) odbijałem się od różnych pseudo lekarzy aż w końcu trafiłem do dr Gawędy który zdiagnozował w końcu mój problem - zespół rzepkowo udowy inaczej lateralizacja rzepki, boczne przyparcie rzepki. Zacząłem rehabilitacje w ośrodku ale nie w Lublinie.
Nie wiem jacy są dobrzy rehabilitanci od kolan w Lublinie. Coś mi się też o uszy obił ORTOMIX
Szacuny
0
Napisanych postów
606
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
12091
Witam,może ktoś polecić jakiegoś dobrego rehabilitanta?ogarnięty jeśli chodzi o sprawy z kręgosłupem głównie ;) bo miałem zamiar wybrać sie na hempla właśnie,opłaca sie?
Szacuny
15
Napisanych postów
1930
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
30461
Jak wygląda teraz sprawa z ortopedami na fundusz? Chciałbym się targnąć do kogoś dobrego, bo już od dłuższego czasu mam problemy z kolanami i bardzo nikt nie może postawić " jednoznacznej " diagnozy..
Zmieniony przez - Trimax49 w dniu 2013-05-25 07:36:30