Możecie polecić ortopedę specjalizującego się w artroskopi barku? Miejscowość nie ma dla znaczenia , tylko żeby naprawdę doświadczony i zaangażowany .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Śmiało mogę polecić dwóch wysokiej klasy specjalistów dr Roman Brzóska - Bielsko-Biała oraz dr Michał Drwięga - Warszawa
...
Napisał(a)
Na jakiej podstawie możesz ich polecić ? robili Ci jakieś zabiegi lub znasz kogoś u kogo robili zabiegi artroskopi?
...
Napisał(a)
Jeden i drugi jest ogromnym specjalistą i miałem kilku pacjentów po ich pracy, ogólnych opinii w branży jak i sam również wysłałem do dr Brzóski swoją pacjentkę mimo kilkuset km jakie musiała pokonać w tym celu.
...
Napisał(a)
W Warszawie w poradni chorób stopy dr Budkiewicz - ortopeda traumatolog. specjalizuje się m.in. w bólach barku. Osobiście u niego nie byłem, ale podaję informację na podstawie tego co mój przyjaciel mówił. Parę miesięcy temu leczył się u niego i sobie chwalił
...
Napisał(a)
Jako, że temat z przed 5lat to pozwolę sobie odświeżyć :)
Zwapnienie ścięgna mięśnia nadgrzebieniowego, gdzie 4miesięczna rehabilitacja nie przyniosła efektów i szykuję się do decyzji o artroskopii, zapewne na NFZ nie będę chciał czekać, więc interesuje mnie prywatnie, idealnie Trójmiasto, ale odległość to najmniej ważny czynnik ;)
Zwapnienie ścięgna mięśnia nadgrzebieniowego, gdzie 4miesięczna rehabilitacja nie przyniosła efektów i szykuję się do decyzji o artroskopii, zapewne na NFZ nie będę chciał czekać, więc interesuje mnie prywatnie, idealnie Trójmiasto, ale odległość to najmniej ważny czynnik ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!