dzięki za rade, byłem u lekarza dokładnie mnie zbadali jeszcze raz (tatko mi załatwił xD) i takich rzeczy sie dowiedziałem
1. mogę grać w piłke, ale musze sie liczyćz bólem okropnym, komplikacje są mało prawdopodobne
2. Jak moge to oszczędzać i po jakimś czasie samo przejdzie
3. Żadna orteza, stabilizator, opaska nie pomoże :D
4. U mnie jest to głównie przeciążeniowe
Co do trzeciego punktu mam spore wątpliwości-> kupiłem sobie opaskę podrzepkową AirCast za 150 zeta bodajże. Dzisiaj grałem pierwszy sparing po misiecznej przerwie z drużyną i cud :D:D nie boli xD Kiedy ją zdjąłem podczas gry natychmiast zaczął pojawiać się ból.... Także ogółem mam nadzieje że opaska okaże sie zbawienna, tymbardziej że musze jechać na 2-tygodniowy obóz przygotowujący do sezonu
P.S jak niby mam unikać nogi ?? amputować ją? xD
1. mogę grać w piłke, ale musze sie liczyćz bólem okropnym, komplikacje są mało prawdopodobne
2. Jak moge to oszczędzać i po jakimś czasie samo przejdzie
3. Żadna orteza, stabilizator, opaska nie pomoże :D
4. U mnie jest to głównie przeciążeniowe
Co do trzeciego punktu mam spore wątpliwości-> kupiłem sobie opaskę podrzepkową AirCast za 150 zeta bodajże. Dzisiaj grałem pierwszy sparing po misiecznej przerwie z drużyną i cud :D:D nie boli xD Kiedy ją zdjąłem podczas gry natychmiast zaczął pojawiać się ból.... Także ogółem mam nadzieje że opaska okaże sie zbawienna, tymbardziej że musze jechać na 2-tygodniowy obóz przygotowujący do sezonu
P.S jak niby mam unikać nogi ?? amputować ją? xD