Witajcie. Od około roku czuje bardzo duże wyczerpanie i zmęczenie. Dwa lata temu prowadziłem dużo aktywny tryb życia lecz z powodu przebytych chorób musiałem zaprzestać i jak to mówią zasiedziałem się. Odżywiam się bardzo zdrowo i regularnie więc problem nie tkwi w odżywianiu. Miałem nie dawno robione wszystkie badania, które wykazały, że jestem zdrowy jak ryba. Tarczyca i inne badania ok. Niestety ciągle jestem zmęczony i wyczerpany. Sen mam bardzo dobry. Nie budzę się w nocy. A mimo to jestem zmęczony. Są dni kiedy tryskam energią ale zdarza się to tylko raz lub dwa razy w tygodniu. Myślę, że powodem może być całkowity brak aktywności fizycznej.
Moim problemem jest to, że nie mogę przytyć dlatego nie chciałbym uprawiać takich sportów przez których straciłbym na wadze, a chciałbym coś robić aby przestać czuć to zmęczenie i wyczerpanie oraz senność. Czy mogę liczyć na waszą pomoc?
Moim problemem jest to, że nie mogę przytyć dlatego nie chciałbym uprawiać takich sportów przez których straciłbym na wadze, a chciałbym coś robić aby przestać czuć to zmęczenie i wyczerpanie oraz senność. Czy mogę liczyć na waszą pomoc?