Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
13
Napisanych postów
404
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
3162
za 2 miechy wchodzę na cykl epi i zaraz po nim wchodzę na ostarynę.
epi mam przemyślane, ale z ostaryną nie jestem pewien.
mam plan kupić se 360 tabletek, brać będę raz dziennie, pierwszy tyg 2 tabletki (10mg) i około 13 tyg po 4 tabletk (20mg)
ważę aktualnie 80+ KG.
nie jestem pewien czy tak długi cykl jest bezpieczny bo tego typu środku jeszcze nie stosowałem.
przed ostaryną około 5-6 tyg będę brał EPI, po wszystkim opierdziele 2 opakowania clomidu (po epi i ostarynie).
Szacuny
2007
Napisanych postów
4332
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
99107
Wyrzuć te gónwa do kosza i kup sobie testa. Taniej zdrowiej i lepsze efekty. Mówię ze swoich doświadczen robiłem badania na tej ostarynie. Wyniki 2x gorsze niż na 60mg tury ed
Zmieniony przez - patryk173 w dniu 2016-08-04 20:16:40
Szacuny
13
Napisanych postów
404
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
3162
moja wina sorka :D 1. WIEK: 22 2. WAGA: 80 3. WZROST: 179 4. WYMIARY: -biceps: 41 -klatka: 120 -udo: --- -talia: 80 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6 lat 6. DIETA: -białko: 180g -węglowodany:różnie -tłuszcz: różnie 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Epi 5 tyg rok temu 8. TRENING: 5x tyg nie robię nóg, kręgosłup mi siadł na stałe 9. CEL CYKLU: masa,siła 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 11. POZIOM BF%:18 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): nic 13. STAN ZDROWIA: kręgosłup nie zdolny do ćwiczeń 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nic 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: 75X15 -martwy ciąg:nie moge -przysiad: nie moge