Szacuny
3
Napisanych postów
198
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1010
Niestety numer Musculara, który trafia 30 grudnia do sprzedaży, (uwaga: w niektórych salonach prasowych sprzedaż zacznie się 31 grudnia), jest już ostatnim jaki ukaże się na polskim rynku. Za to w środku jak zawsze pierwszorzędna treść: relacje zawodów, porady mistrzów kulturystyki, dużo wiedzy naukowej i wspaniałe zdjęcia!
Szacuny
11238
Napisanych postów
72960
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961898
Ja mam wszystkie numery od początku!
ale wlasnie sobie skojarzyłem ,ze chyba ostatni mi nie przyszedł z prenumeraty lub po prostu go nie było (?) bo dosc dawno nie przypominam sobie abym przegladal gazetke, sprawdze po nowym roku w domu czy ktoregos brakje i kupie ten ostatni....
Szacuny
115
Napisanych postów
758
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
18421
Skoro od nowego roku MD nie będzie wydawane w wersji papierowej, to moje pytanie brzmi:
Czy MD będzie wydawane w wersji elektronicznej, np. w formacie PDF, do której będzie się uzyskiwało dostęp po uiszczeniu opłaty na stronie magazynu MD ?
Szacuny
115
Napisanych postów
758
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
18421
Nie wiem jakie są tego przyczyny ale jeśli stanie się tak jak pisze @pkacz, to wielka szkoda, gdyż MD było prawdopodobnie najlepszym magazynem kulturystycznym w Polsce.
Mogliby chociaż wydawać go w wersji PDF, która byłaby do kupienia poprzez stronę ich magazynu.
Szacuny
4671
Napisanych postów
49144
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
524157
Licencję dla MD z USA trzeba opłacić, tłumaczy również, papier jest lepszy niż w gazetach codziennych - to wszystko są koszty. Jak czytamy w wywiadzie z Tadeuszem Zarębskim w tym numerze 'Zmiany na rynku prasowym sprawiły, że dalsze wydawania go w formie papierowej jest skrajnie nieopłacalne. (...) Dlatego nadszedł moment, by zamknąć MD. W chwili obecnej myślimy nad innymi, bardziej nowoczesnymi metodami dotarcia z kulturystyką do ludzi.'