Szacuny
33
Napisanych postów
3543
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
65096
Witam,
Kto miał styczność z ich produktami? Jeżeli to nie problem to piszcie swoje opinie/odczucia.
Sam osobiście zastanawiam się nad zakupem małego co nieco, chciałbym sięgnąć opinii ludzi, którzy mieli już styczność z tą marką.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Piter_1988 w dniu 2011-11-05 21:45:00
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78010
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766861
Ostrovit jest jedną z bardziej rozpoznawalnych firm suplementacyjnych. Szczególnie wśród osób chcących kupić tanie i dobre produkty. Firma rozwija się w szybkim tempie, reagując na potrzeby rynku i klienta. Posiada ona całą gamę produktów, do których zaliczyć należy:
Szacuny
462
Napisanych postów
9062
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
91467
Jem ich izolat poziomkowy i leucynę.
Leucyna jak to leucyna, błyszcząca, gorzka i ciężka w obyciu.
Izolat dość słodki ale nie ma dramatu. Rozpuszcza się dobrze tylko trochę pieni, to przez brak dodatków, które by podbiły cenę. Niebawem planuję kupić ich WPC natural.
Szacuny
8
Napisanych postów
1790
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
27329
Jem mono i jest bardzo pozytywnie. 300 g za nie cale 20 zł zal nie brac, zawsze kupowałem najtańsze mono na rynku i nigdy sie nie zawiodłem. Teraz zamawiam WPC i TCM.
Szacuny
8
Napisanych postów
1790
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
27329
W sumie tęsknie za naturalnym smakiem białka:) Teraz wszystkiemu staraja sie na sile nadac mega sztuczny smak:) Gdyby bylo bez smakowe białko , gainer i bcaa to bylo by extra:D A nie ze jak chce zrobic miks w jedym szejkerze to idzie sie pozygac:D
Szacuny
462
Napisanych postów
9062
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
91467
Moja ulubiona to była Olimpowa natural whey, ale białka Olimpu są teraz mega drogie, no i popijam WPC Extensor natural. Bardzo dobra odżywka.
BCAA naturalne są ochydne